Zamieszczone przez greg44
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Generalnie to one idą do podłokietnika i na kratki tylne; w żadnym wypadku pod fotele. Nie wiem jak to jest bez podłokietnika. Mogę tylko zgadywać, że są zaślepione. Gdzieś był rysunek z ETKI.
EDIT: jest taki manual o podgrzewanych fotelach i chyba tam był demontaż konsoli środkowej.Kiedyś OI Liftback
Potem OII Kombi Elegance 1.4 TSI DSG
Potem OII 1.9 TDI
Wkrótce OIII Liftback
Komentarz
-
-
Witam,
Koledzy czy ktoś posiada lub testował radyjko YOSAN CB-300. Jak ono spisuje się w miescie??? Czy to nie jest totalny szumofon ?? I jak działa funkcja ASQ. Myślę nad zmianą wysłużonego już TTI 770 . Oczywiście do tego radia antena Missouri Presidenta. Co myślicie o takim zestawie? Dzięki za pomoc
Komentarz
-
-
Dla tych co chcą rżnąć schowek-popiołkę melduję, że na Allegro jest sprzedawca all4Skoda i oferuje nowe popiołki po 49.99. Zanabyłem srebrną "Carbon" i czekam. Jakby kogoś to interesowało, to wierzch można przełożyć, a wnętrze chyba jest to samo w II niezależnie czy FL czy nie FL.
Co się tyczy pinów i kabelków, to od Forumowego Kolesia ("koleś") nabyłem kilka po 1.5zł/szt. + 6.5zł za list polecony. Zaszalałem i kupiłem sobie więcej niż potrzebuję, bo nie wiem co mi wpadnie do głowy. Pewnie spod kluczyka do CB i stałe 12V do ładowania komórki w schowku. Do tego jeszcze masowy z oczkiem. Ostatnio miałem mało czasu, ale jak przyjdą popiołka i przedłużka gruchy to może dokończę montaż.
[ Dodano: Czw 14 Mar, 13 18:03 ]
all4Skoda szybciej działa niż się kontaktuje. W tej szybkości się myli. Wysłał mi przez pomyłkę srebrną popielniczkę: "1Z1 863 077A - 1Z1 857 962 B" zamiast "Carbon" schowka. Wysyła już właściwą, a ja odsyłam. Uwaga: są to nowe części. Przy tej cenie - tylko brać
Kiedyś OI Liftback
Potem OII 1.9 TDI
Wkrótce OIII Liftback
Komentarz
-
-
Sorry, ale ja nie znam tu ludzi. Wpadłem - po latach - pogmerać o demontażu i instalowaniu CB. Tak szczerze mówiąc to ja kompletnie nie wiedziałem z kim piszę, bo dane z allegro nie odpowiadały płci piszącego.Zamieszczone przez enemikprzecież sprzedawca to jak się nie mylę to drugie konto naszego forumowego kolegi superbman
No ale jak to forumowicz, to moje polecenie jest zbędne
Tak czy owak - jak ktoś chce rżnąć, to śmiało brać bo towar nowy, w dobrej cenie. Jak się samochód będzie oddawać/sprzedawać/demontowć CB - jak znalazł.
Kiedyś OI Liftback
Potem OII 1.9 TDI
Wkrótce OIII Liftback
Komentarz
-
-
Ja ci polecę dobrą sirio as100 z podstawa alu + bardzo dobre sasięgi kilka razy jak nie było tłumu rozmawiałem na odległość 25km i nie trzeba stroic za każdym razem jak będziesz zmieniał jej położenie na dachu sam ją mam i polecam w 100% przy prędkości pod wiatr 170km/h nie przesunęła się ani kawałek http://www.cb-radio.info.pl/sklep/an...,,rid,672.htmlZamieszczone przez JaapiAntena w przedziale 60-100cm z uwagi na garaż.
Szukam czegoś na alledrogo i jednocześnie przeglądam forum w poszukiwaniu opinii
Komentarz
-
-
Sirio Delta
Sirio Omega
Sirtel Gamma
Sirio Turbo 800/1000
do tego podstawa 125mm (lub 157 mm "160") DV lub PL + przejściówka PL/DV.
względnie Pirat
Zerknij na http://konektor5000.pl/ - działają też na allegroSkoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
A mówiłem brać sirio as100 z alu+ mam od ponad 7 miesiecy i zero problemówZamieszczone przez JaapiWitam,
Przyszła antena-po wielu dywagacjach zdecydowałem się na pirata.
Wszystko by było git gdyby nie sprzężenia przy nadawaniu.
Jak antena na dachu stoi to mobile mówią, że piszczy przy nadawaniu.
Jak antenę z magnesem zdejmę to jest git.
:?
Komentarz
-
-
andrus, dobry
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
w końcu głośniej 

ops: stwierdzam fakty na drugi raz słuchaj tych co mają i ci polecają
Komentarz