Zamieszczone przez greg44
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Generalnie to one idą do podłokietnika i na kratki tylne; w żadnym wypadku pod fotele. Nie wiem jak to jest bez podłokietnika. Mogę tylko zgadywać, że są zaślepione. Gdzieś był rysunek z ETKI.
EDIT: jest taki manual o podgrzewanych fotelach i chyba tam był demontaż konsoli środkowej.Kiedyś OI Liftback
Potem OII Kombi Elegance 1.4 TSI DSG
Potem OII 1.9 TDI
Wkrótce OIII Liftback
Komentarz
-
-
Witam,
Koledzy czy ktoś posiada lub testował radyjko YOSAN CB-300. Jak ono spisuje się w miescie??? Czy to nie jest totalny szumofon ?? I jak działa funkcja ASQ. Myślę nad zmianą wysłużonego już TTI 770 . Oczywiście do tego radia antena Missouri Presidenta. Co myślicie o takim zestawie? Dzięki za pomoc
Komentarz
-
-
Dla tych co chcą rżnąć schowek-popiołkę melduję, że na Allegro jest sprzedawca all4Skoda i oferuje nowe popiołki po 49.99. Zanabyłem srebrną "Carbon" i czekam. Jakby kogoś to interesowało, to wierzch można przełożyć, a wnętrze chyba jest to samo w II niezależnie czy FL czy nie FL.
Co się tyczy pinów i kabelków, to od Forumowego Kolesia ("koleś") nabyłem kilka po 1.5zł/szt. + 6.5zł za list polecony. Zaszalałem i kupiłem sobie więcej niż potrzebuję, bo nie wiem co mi wpadnie do głowy. Pewnie spod kluczyka do CB i stałe 12V do ładowania komórki w schowku. Do tego jeszcze masowy z oczkiem. Ostatnio miałem mało czasu, ale jak przyjdą popiołka i przedłużka gruchy to może dokończę montaż.
[ Dodano: Czw 14 Mar, 13 18:03 ]
all4Skoda szybciej działa niż się kontaktuje. W tej szybkości się myli. Wysłał mi przez pomyłkę srebrną popielniczkę: "1Z1 863 077A - 1Z1 857 962 B" zamiast "Carbon" schowka. Wysyła już właściwą, a ja odsyłam. Uwaga: są to nowe części. Przy tej cenie - tylko braćKiedyś OI Liftback
Potem OII 1.9 TDI
Wkrótce OIII Liftback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez enemikprzecież sprzedawca to jak się nie mylę to drugie konto naszego forumowego kolegi superbman
No ale jak to forumowicz, to moje polecenie jest zbędne Tak czy owak - jak ktoś chce rżnąć, to śmiało brać bo towar nowy, w dobrej cenie. Jak się samochód będzie oddawać/sprzedawać/demontowć CB - jak znalazł.Kiedyś OI Liftback
Potem OII 1.9 TDI
Wkrótce OIII Liftback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JaapiAntena w przedziale 60-100cm z uwagi na garaż.
Szukam czegoś na alledrogo i jednocześnie przeglądam forum w poszukiwaniu opinii
Komentarz
-
-
Sirio Delta
Sirio Omega
Sirtel Gamma
Sirio Turbo 800/1000
do tego podstawa 125mm (lub 157 mm "160") DV lub PL + przejściówka PL/DV.
względnie Pirat
Zerknij na http://konektor5000.pl/ - działają też na allegroSkoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JaapiWitam,
Przyszła antena-po wielu dywagacjach zdecydowałem się na pirata.
Wszystko by było git gdyby nie sprzężenia przy nadawaniu.
Jak antena na dachu stoi to mobile mówią, że piszczy przy nadawaniu.
Jak antenę z magnesem zdejmę to jest git.
:?
Komentarz
-
-
andrus, dobry
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
Komentarz