Zamieszczone przez octavia2222
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
-
-
Zamieszczone przez octavia2222witam czy jest ktoś z łódzkiego na portalu jeśli tak to niech napisze jaki mamy kanałna CB
Sprawdzę jak to działa w W-wie na 14O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Nie ma się co obrażać, trzeba nasłuchiwać kapkę dłużej, jedna informacja nie jest wiarygodna. No i CB nie zwalnia z myślenia
Bardzo często jest tak, że jeden mówi czysto, a zaraz inni go prostują, więc raczej CB światek takich numerów nie robi. A nie było przypadkiem tak, że właśnie odpaliłeś radio i zapytałeś ? Tam mogła od 10km trwać dyskusja, że TU stoją, więc Twoje "nowe" pytanie ktoś mógł odebrać, czy DALEJ czysto...
Zawsze jak się włączasz warto powiedzieć, że radio miałeś wyłączone i pytasz.
Komentarz
-
-
dołączam do wątku ...
jutro montuje President Johny III + Triflex, niestety z tego co wyczytałem na wcześniejszych stronach nie wejdzie do popielniczki więc pewnie pod lewą nogą będzie ... i w związku z tym pytanie do praworęcznych , czy nie przeszkadza wam taki montaż w korzystaniu ??____________
Octavia II Family Plus
1,8 150 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszOdkad mi powiedzili na cb ,,czysto,, depnalem i po chwili miski mnie zatrzymaly to obrazilem sie na radio
od momentu instalacji CB trafił mi się jeden mandat i nie za prędkość tylko za jazdę po zablokowanej ulicy - przyjechał obama i nie zauważyłem, że tylko upoważnieni mogą jechać :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osPawson76, gruszke sobie przecigniesz pod prawa reke :diabelski_usmiech
no i gites .. jak rozumiem najpierw kabelek przyczepiony na sztywno gdzieś pod kierownicą a później już dyndający jak należy pod prawą rączką ??____________
Octavia II Family Plus
1,8 150 KM
Komentarz
-
-
skoro już mowa o triflexie to mam takie pytanie, bo chce poprowadzić kabel od triflexa do radia, które (na 99%) wyląduje w tym schowku po lewej stronie kierownicy. może ktoś przypomnieć którędy biegnie kabel antenowy, bo chyba najlepiej zeby szło tą samą drogą a moze ktos jakies fotki lub może podpowiedziećOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez witachuskoro już mowa o triflexie to mam takie pytanie, bo chce poprowadzić kabel od triflexa do radia, które (na 99%) wyląduje w tym schowku po lewej stronie kierownicy. może ktoś przypomnieć którędy biegnie kabel antenowy, bo chyba najlepiej zeby szło tą samą drogą a moze ktos jakies fotki lub może podpowiedzieć
Komentarz
-
-
arturas03, dzięki tylko własnie nie wiem czy w moim przypadku kiedy chce miec CB po lewej zalozone, dokładanie az takiej długości kabla bedzie opłacalne, czy nie puścić własnie jakoś po lewej stronie przy progach i potem słupkiem w podsufitkę :?:OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Cb w popiołce triflex na dachu i powiem wam że komfort niesamowity zostawiając "gdzieś" auto i nie szczypać się z myślami skubną czy nie skubną.
W sobotę słyszałem gościa w Łodzi wg. google earth na 5,7 km natomiast w niedziele czyściutko rozmawiałem z siostrą na dystansie 3,7 km .
Pytanie mniej więcej ile większy zasięg w porównaniu do triflexa dałaby mi antena na jakimś uchwycie ale metrowa ewentualnie 1,2m jeśli takowe są??
Komentarz
-
Komentarz