Zamieszczone przez octavia2222
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
-
-
Zamieszczone przez octavia2222witam czy jest ktoś z łódzkiego na portalu jeśli tak to niech napisze jaki mamy kanałna CB
Sprawdzę jak to działa w W-wie na 14O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Nie ma się co obrażać, trzeba nasłuchiwać kapkę dłużej, jedna informacja nie jest wiarygodna. No i CB nie zwalnia z myślenia
Bardzo często jest tak, że jeden mówi czysto, a zaraz inni go prostują, więc raczej CB światek takich numerów nie robi. A nie było przypadkiem tak, że właśnie odpaliłeś radio i zapytałeś ? Tam mogła od 10km trwać dyskusja, że TU stoją, więc Twoje "nowe" pytanie ktoś mógł odebrać, czy DALEJ czysto...
Zawsze jak się włączasz warto powiedzieć, że radio miałeś wyłączone i pytasz.
Komentarz
-
-
dołączam do wątku ...
jutro montuje President Johny III + Triflex, niestety z tego co wyczytałem na wcześniejszych stronach nie wejdzie do popielniczki więc pewnie pod lewą nogą będzie ... i w związku z tym pytanie do praworęcznych , czy nie przeszkadza wam taki montaż w korzystaniu ??____________
Octavia II Family Plus
1,8 150 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszOdkad mi powiedzili na cb ,,czysto,, depnalem i po chwili miski mnie zatrzymaly to obrazilem sie na radio
od momentu instalacji CB trafił mi się jeden mandat i nie za prędkość tylko za jazdę po zablokowanej ulicy - przyjechał obama i nie zauważyłem, że tylko upoważnieni mogą jechać :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osPawson76, gruszke sobie przecigniesz pod prawa reke :diabelski_usmiech
no i gites .. jak rozumiem najpierw kabelek przyczepiony na sztywno gdzieś pod kierownicą a później już dyndający jak należy pod prawą rączką ??____________
Octavia II Family Plus
1,8 150 KM
Komentarz
-
-
skoro już mowa o triflexie to mam takie pytanie, bo chce poprowadzić kabel od triflexa do radia, które (na 99%) wyląduje w tym schowku po lewej stronie kierownicy. może ktoś przypomnieć którędy biegnie kabel antenowy, bo chyba najlepiej zeby szło tą samą drogąa moze ktos jakies fotki lub może podpowiedzieć
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez witachuskoro już mowa o triflexie to mam takie pytanie, bo chce poprowadzić kabel od triflexa do radia, które (na 99%) wyląduje w tym schowku po lewej stronie kierownicy. może ktoś przypomnieć którędy biegnie kabel antenowy, bo chyba najlepiej zeby szło tą samą drogąa moze ktos jakies fotki lub może podpowiedzieć
Komentarz
-
-
arturas03, dziękitylko własnie nie wiem czy w moim przypadku kiedy chce miec CB po lewej zalozone, dokładanie az takiej długości kabla bedzie opłacalne, czy nie puścić własnie jakoś po lewej stronie przy progach i potem słupkiem w podsufitkę :?:
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Cb w popiołce triflex na dachu i powiem wam że komfort niesamowity zostawiając "gdzieś" auto i nie szczypać się z myślami skubną czy nie skubną.
W sobotę słyszałem gościa w Łodzi wg. google earth na 5,7 km natomiast w niedziele czyściutko rozmawiałem z siostrą na dystansie 3,7 km .
Pytanie mniej więcej ile większy zasięg w porównaniu do triflexa dałaby mi antena na jakimś uchwycie ale metrowa ewentualnie 1,2m jeśli takowe są??
Komentarz
-
Komentarz