Zamieszczone przez Grygy
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
-
-
Odnośnie wejść w Columbusie (Superb 51 tydź 09)
Witam Was!
Mam pytanko odnośnie nawigacji RNS 510/ COLUMBUS. mianowicie czy ma ona wejścia na zewnętrzne źródło sygnału?
Mam przenośny odtw. DivX który mogę podpiąć do np. telewizora przez 3 chinche (obraz i dźwięk stereo). Czy istnieje możliwość podpięcia czegośtakiego do Columbusa jako "zewnętrzny entertainment system" ?
Był bym tym bardzo zainteresowany, jako, że fajnie było by móc oglądać filmy na tej navi
Pozdrawiam!
Komentarz
-
-
Mam takie pytanie powiazane z tym watkiem bo przymiezam sie do wymiany Stream na Columbusa i wiem ze musze tez wymienic ramke bo ta od Streama nie pasuje.
Pomyslalem ze przy okazji ozywie wnetrze i kupie ramke w wersji Silver.
Nie wiem jednak jak to wyglada i czy bedzie pasowalo do Eleganca w srodku ?
Wiem ze do Ambiente powinno pasowac bo ta wersja ma listwy w kolorze srebrnym ale Elegance jednak ma troche inne. Zakladal moze ktos taka silver ramke do Eleganca przed FL ?? Moze jakies zdjecia ?
Komentarz
-
-
Jest już najnowszy soft do RNS'a - 2684
Właśnie wgrałem i uważajcie, po upgradzie wszystko się kasuje - mapy, muzyka, ustawienia, stacje radiowe itp.Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
ttp://www.modpro.pl/ - Engine Tuning
http://www.termowizja.bielsko.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maciek_HJest już najnowszy soft do RNS'a - 2684
Właśnie wgrałem i uważajcie, po upgradzie wszystko się kasuje - mapy, muzyka, ustawienia, stacje radiowe itp.
Komentarz
-
-
Nie no uratuje mnie ponowne wgranie zawartości. Poza tym działa OK.Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
Komentarz
-
-
Potwierdzone ze sprzedawca - to co oferują w wersji "software" wygląda na to samo co w tym filmiku czyli za każdym razem po zatrzymaniu się i ruszeniu trzeba powtórzyć operację. Co do przycisków to wszystkie są dostępne, przycisk komend głosowych jest z prawej strony slotu na płytę (z symbolem głośniczka)
Poza tym z tego co czytałem w różnych miejscach wygląda że jest to standardowa funkcja w softach 1100 czy 2660. Jak komuś nie przeszkadza konieczność naciskania przycisków może to być dobra alternatywa dla rozwiązania sprzętowego.
Komentarz
-
-
U mnie przez adapter dvd free niestety wyskakuje ten błąd z tunerem tv. Poza tym czy ktoś wie jak zakodować kierownice, żeby po naciśnięciu lewej rolki (PTT) uaktywnić sterowanie głosem navi? Sterownik mojej kierownicy to: 1K0 953 549 CF a kodowanie: 0000732. Drugi komponent kierownicy to: 3T0 959 537 - E221__MFL-URO, kodowanie: 00000130.
A, i uważajcie z tym nowym softem 2684, bo nie da się potem wgrać map VW+BMW. Cudem udało mi się wgrać jakieś stare VW. I wykonałem downgrade do wersji 2664 i teraz wszystko śmiga.Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maciek_HA, i uważajcie z tym nowym softem 2684, bo nie da się potem wgrać map VW+BMW. Cudem udało mi się wgrać jakieś stare VW. I wykonałem downgrade do wersji 2664 i teraz wszystko śmiga.
Odbieram Superba za kilka tyg i pierwsze co mialem zrobic, to wrzucic te mapy... a tu du..a zbita.... echhh, moze ktos w miedzyczasie cos wymysli zeby nowy kolumbys (prod 51 tydz) chodzil z mapami bmw ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koski.... echhh, moze ktos w miedzyczasie cos wymysli zeby nowy kolumbys (prod 51 tydz) chodzil z mapami bmw ?Audi A6 allroad, 300KM, 570Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maciek_HW wersji 2664 działają bez problemu VW V6 + BMW 2010.1 + własne POI.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftSoft w ori navi bedzie jakis stary, watpie zeby wgrali najnowszy, wiec mapy z BMW beda pewnie dzialac.
ale ostatecznie okaze sie juz niebawem
Komentarz
-
-
Przewertowalem te 27 stron i powiem szczerze ze sie pogubile. Mam Octavke 2005r obecnie gra Stream. W najblizszych dniach chce zakupic RNS, i o ile dobrze zrozumialem z tej lektur wyciagam Stream i wpinam bez zadnego rzezbienia RNS i gra, nic sie nie wylacza, dziala z MD i nie ma zadnych innych problemow. Chyba ze jest ktos w Łodzi kto ma takie urzadzenie na sprzedaz i jest mi to w stanie poprawnie zamontować. Nie jestem za bardzo czasowy zeby jechac w inny rejon Polski, i troche mam obawy przed kupowanie czegos takiego na allegro.
Komentarz
-
-
[quote]Zamieszczone przez MaicroftNie bedzie czujnikow cofania na ekranie.
Spytaj jego, wycieczka do Cieszyna to tylko 3 godziny, a do niego jakie 4-4,5h
Grygy instaluje tez w terenie
[ Dodano: Czw 10 Gru, 09 14:02 ]
Przy okazji mam kilka nurtujacych mnie pytan gdyz tez ciagle zastanawiam sie nad Columbusem >
1. Czy nie jest za nisko umieszczona ta nawigacja ? Czy latwo sie na nia spoglada ? Dotychczas uzywam Garmina i jego mozna umiescic w zadzie w linii wzroku. Niektorzy producenci umieszczaja nawigacje fabryczna znacznie wyzej ... Ponadto czytalem test Roomstera w ktorym krytykowano ze nawigacja za nisko ale tam jest chyba jeszcze nizej niz w Octavii...
2. Czy na wyswietlaczu od czujnikow parkowania mozna skonfigurowac jakie auto jest wyswietlane ? Domyslam sie ze tak bo widzialem screeny z wrsja kombi i liftback ale chcialem potwierdzenia
3. Czy ramka silver pasuje do wersji Elegance z przed liftu ? Jakie numer czesci ma taka ramka ? Pytalem w serwisie i nie umieli nic innego znalezc jak czarna ramka standartowa i to do Streama ...
Komentarz
-
Komentarz