Piowiedzcie, czy ściagać i wypalać DVD co Martin zapodał stronę wcześniej, czy bedzie coś nowego z softem? :roll:
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Zeby zostalo dvd, stym nikt nic niezrobi=((poprostu to ressetuje calej navi , jak juz jeden sw co byl wcesniej.
Ja bede mial jutro sw,ktory by mial dzialac v OII przed FL, ale musze go szprubowac najpierw.
[ Dodano: Pon 06 Gru, 10 21:11 ]
Zamieszczone przez bzyq_74Piowiedzcie, czy ściagać i wypalać DVD co Martin zapodał stronę wcześniej, czy bedzie coś nowego z softem? :roll:
To co dalem wczesniej to sa mapy V7 east i west.
Tez jich jest mozliwe uprawic, zeby na sw 3800 byly pokazane POI.
Komentarz
-
-
Było gdzieś na forum, wciska sie kombinacje 2 klawiszy(chyba mikrofon a pozniej tone) i obraz działa podczas jazdy. Wazne, aby nie uzywac funkcji columbusa w tym czasie, bo wystarczy, ze np. zrobisz glosniej i znowu musisz powtorzyc operacje.Zamieszczone przez mariu_szNowy soft pojawił się juz na navi-forum tylko pytanie co zrobić, aby po upgradzie nadal było dvd-free? Przecież moja córa się zapłacze jak nie będzie już bajki podczas podróży :cry: Ma ktoś może jakąś pigułkę na to i może nią poratować?@200KM
Komentarz
-
-
Po co takie dvd free, jak ja to zrobie pres sw za 100pln=)I newiem, czy na tym sw to dziala s tymi przeciskamiZamieszczone przez ali7Było gdzieś na forum, wciska sie kombinacje 2 klawiszy(chyba mikrofon a pozniej tone) i obraz działa podczas jazdy. Wazne, aby nie uzywac funkcji columbusa w tym czasie, bo wystarczy, ze np. zrobisz glosniej i znowu musisz powtorzyc operacje.Zamieszczone przez mariu_szNowy soft pojawił się juz na navi-forum tylko pytanie co zrobić, aby po upgradzie nadal było dvd-free? Przecież moja córa się zapłacze jak nie będzie już bajki podczas podróży :cry: Ma ktoś może jakąś pigułkę na to i może nią poratować?
Komentarz
-
-
Martin, a jest szansa, żeby to zrobić, ale żebym nie musiał do Ciebie jechać? Oczywiście kaskę przeleje Ci na konto. Troche daleko mam do Ciebie.Zamieszczone przez GrygyPo co takie dvd free, jak ja to zrobie pres sw za 100pln=)I newiem, czy na tym sw to dziala s tymi przeciskamiZamieszczone przez ali7Było gdzieś na forum, wciska sie kombinacje 2 klawiszy(chyba mikrofon a pozniej tone) i obraz działa podczas jazdy. Wazne, aby nie uzywac funkcji columbusa w tym czasie, bo wystarczy, ze np. zrobisz glosniej i znowu musisz powtorzyc operacje.Zamieszczone przez mariu_szNowy soft pojawił się juz na navi-forum tylko pytanie co zrobić, aby po upgradzie nadal było dvd-free? Przecież moja córa się zapłacze jak nie będzie już bajki podczas podróży :cry: Ma ktoś może jakąś pigułkę na to i może nią poratować?
Komentarz
-
-
no i mamy soft do skody przed FL sprawdzony i przetestowany działa kierownica i maxi dot wgranie sw kasuje oczywiście HDD http://www.megaupload.com/?d=PSXN7TP6
Komentarz
-
-
Powinna pasować, ale to dopiero sprawdzisz po instalacji :-) na wszelki wypadek proponuję mieć pod ręką płytę z pewnym oprogramowaniem.
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:52 ]
Salt poczekaj jeszcze chwile, koledze ostanio kazała czekać 40 minut
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:53 ]
Salt - na tej mapie POI nie bedą działały
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamzgno i mamy soft do skody przed FL sprawdzony i przetestowany działa kierownica i maxi dot wgranie sw kasuje oczywiście HDD http://www.megaupload.com/?d=PSXN7TP6
po rozpakowaniu mamy plik z obrazem płyty, czy od razu zawartość płyty ? Jeśli zawartośc płyty to jak to nagrać na dysk żeby chodziło (są jakieś pliki ukryte, jaką nazwę nadać płycie) ?
Pytam bo parę dni temu pobrałem oprogramowanie o podobnej nazwie pliku, i nie był to obraz płyty tylko właśnie wszystkie pliki. Po wypaleniu na CD cały czas pojawiał się Disc Error
Komentarz
-
-
Panas, pobrałem przed chwilą- jest ISO :wink:
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 11:02 ]
a czy ten soft ma w sobie także mapy? kasuje dvd free?Zamieszczone przez adamzgno i mamy soft do skody przed FL sprawdzony i przetestowany działa kierownica i maxi dot wgranie sw kasuje oczywiście HDD http://www.megaupload.com/?d=PSXN7TP6
Komentarz
-
-
Jak to nie będą działać? Zupełnie? Bo ja nie mówię o żadnej samoróbce z POI Inspectorem tylko o standardzie z płyty z linków podanych przez Martina powyżej. Jesli nie działają to na co kolega czekał 40 minut???:-)Zamieszczone przez GS1[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:52 ]
Salt poczekaj jeszcze chwile, koledze ostanio kazała czekać 40 minut
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:53 ]
Salt - na tej mapie POI nie bedą działały
Komentarz
-

.
Komentarz