Piowiedzcie, czy ściagać i wypalać DVD co Martin zapodał stronę wcześniej, czy bedzie coś nowego z softem? :roll:
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Zeby zostalo dvd, stym nikt nic niezrobi=((poprostu to ressetuje calej navi , jak juz jeden sw co byl wcesniej.
Ja bede mial jutro sw,ktory by mial dzialac v OII przed FL, ale musze go szprubowac najpierw.
[ Dodano: Pon 06 Gru, 10 21:11 ]
Zamieszczone przez bzyq_74Piowiedzcie, czy ściagać i wypalać DVD co Martin zapodał stronę wcześniej, czy bedzie coś nowego z softem? :roll:
To co dalem wczesniej to sa mapy V7 east i west.
Tez jich jest mozliwe uprawic, zeby na sw 3800 byly pokazane POI.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariu_szNowy soft pojawił się juz na navi-forum tylko pytanie co zrobić, aby po upgradzie nadal było dvd-free? Przecież moja córa się zapłacze jak nie będzie już bajki podczas podróży :cry: Ma ktoś może jakąś pigułkę na to i może nią poratować?@200KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ali7Zamieszczone przez mariu_szNowy soft pojawił się juz na navi-forum tylko pytanie co zrobić, aby po upgradzie nadal było dvd-free? Przecież moja córa się zapłacze jak nie będzie już bajki podczas podróży :cry: Ma ktoś może jakąś pigułkę na to i może nią poratować?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrygyZamieszczone przez ali7Zamieszczone przez mariu_szNowy soft pojawił się juz na navi-forum tylko pytanie co zrobić, aby po upgradzie nadal było dvd-free? Przecież moja córa się zapłacze jak nie będzie już bajki podczas podróży :cry: Ma ktoś może jakąś pigułkę na to i może nią poratować?
Komentarz
-
-
no i mamy soft do skody przed FL sprawdzony i przetestowany działa kierownica i maxi dot wgranie sw kasuje oczywiście HDD http://www.megaupload.com/?d=PSXN7TP6
Komentarz
-
-
Powinna pasować, ale to dopiero sprawdzisz po instalacji :-) na wszelki wypadek proponuję mieć pod ręką płytę z pewnym oprogramowaniem.
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:52 ]
Salt poczekaj jeszcze chwile, koledze ostanio kazała czekać 40 minut
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:53 ]
Salt - na tej mapie POI nie bedą działały
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamzgno i mamy soft do skody przed FL sprawdzony i przetestowany działa kierownica i maxi dot wgranie sw kasuje oczywiście HDD http://www.megaupload.com/?d=PSXN7TP6
po rozpakowaniu mamy plik z obrazem płyty, czy od razu zawartość płyty ? Jeśli zawartośc płyty to jak to nagrać na dysk żeby chodziło (są jakieś pliki ukryte, jaką nazwę nadać płycie) ?
Pytam bo parę dni temu pobrałem oprogramowanie o podobnej nazwie pliku, i nie był to obraz płyty tylko właśnie wszystkie pliki. Po wypaleniu na CD cały czas pojawiał się Disc Error
Komentarz
-
-
Panas, pobrałem przed chwilą- jest ISO :wink:
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 11:02 ]
Zamieszczone przez adamzgno i mamy soft do skody przed FL sprawdzony i przetestowany działa kierownica i maxi dot wgranie sw kasuje oczywiście HDD http://www.megaupload.com/?d=PSXN7TP6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS1[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:52 ]
Salt poczekaj jeszcze chwile, koledze ostanio kazała czekać 40 minut
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 09:53 ]
Salt - na tej mapie POI nie bedą działały
Komentarz
-
Komentarz