Max, juz dawam na rapid uprawiony sw na OII przed FL, ze by potem wsystko bylo oki, tzn kiera , maxidot.
Postemp jest takii:Najpierw wgrac ten SW 3810, po wgraniu zrobic tvwardy reset navi, tzn przeciski setup-wyjmowanie plyty-glosnik, albo mikrofon-wsystkie 3 od razu.
Potem dac to cd co tu za chwile dam na niego link i wgrac-wgranie tego sw jest szybkie(nie jak normalnie 52minut) dla tego, ze uprawia tylko gateway v navi.
Max, juz dawam na rapid uprawiony sw na OII przed FL, ze by potem wsystko bylo oki, tzn kiera , maxidot.
Postemp jest takii:Najpierw wgrac ten SW 3810, po wgraniu zrobic tvwardy reset navi, tzn przeciski setup-wyjmowanie plyty-glosnik, albo mikrofon-wsystkie 3 od razu.
Potem dac to cd co tu za chwile dam na niego link i wgrac-wgranie tego sw jest szybkie(nie jak normalnie 52minut) dla tego, ze uprawia tylko gateway v navi.
To może w prezencie na święta wstawisz też na rapida te mapy west 8gb?:-)
Kurcze ale z was pijawy no nie mam pytań nie dość że Grygy, podaje na tacy gotowe rozwiązania to jeszcze wam mało. A może w ramach podziękowania zrobicie zrzutę na prezent dla martina np taka 3 litrowa łycha. Wstydźcie sie
Ori płyta którą ma Martin to Double layers DVD - 8.5 GB
Same mapy mogą mieć z 7GB może 8 - nie wiadomo. Martin podawał na forum pojemnośc płyty a nie samych map - tak się domyślam. Skopiowana płyta u Miska ma 4.5 Gb dlatego że jest zrobiony obraz jednej warstwy więc podsumowując nic z tym nie zrobimy i trzeba czekać dalej. Martin obiecał że podjedzie do kumpla i nagra mapy na nową płytkę i następnym razem podrzuci do Polski.
Witam, czytam Was od dłuższego momentu i teraz sie zarejestrowałem.
Dlaczego tak Was ciągnie do tej mapy "8gb" - przecież to jest jakaś "samoróbka".
Nowe mapy mają wyjść dopiero pod koniec pierwszego kwartału 2011 r. i wtedy oficjalnie mają działać na softach z serii 3xxx i mają mieć oznaczenie 74xx.
Właśnie zainstalowałem soft 3810. Wszystko działa jak należy, nawet regulacja głosu na multikierze :szeroki_usmiech
czy jak wejdziesz do działu "media" to masz na dole przetłumaczone "repeat" czy jakoś z polskiego np."powtórz" i czy w spisie zawartości karty SD masz "play" czy jakoś tak po naszemu
Mapa od Martina wgrana na pokład. Wszsytko łącznie z POI działa na FW 3810. Nagrałem mapę na DVD + R 8.5GB Double layers bo na 4.7 nie wchodzi.
Mapa to CD_7388 West. Jeżeli ktoś ma serwer na którym mozna umieścić mapę proszę o info wtedy ja tam umieszczę.
Komentarz