misiek^wro, wgrywałeś soft 3810?? Działa u ciebie?? Czy tylko mapy wrzucasz nowe?? Moge liczyć na jakąś płytkę z mapami ??
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Max, juz dawam na rapid uprawiony sw na OII przed FL, ze by potem wsystko bylo oki, tzn kiera , maxidot.
Postemp jest takii:Najpierw wgrac ten SW 3810, po wgraniu zrobic tvwardy reset navi, tzn przeciski setup-wyjmowanie plyty-glosnik, albo mikrofon-wsystkie 3 od razu.
Potem dac to cd co tu za chwile dam na niego link i wgrac-wgranie tego sw jest szybkie(nie jak normalnie 52minut) dla tego, ze uprawia tylko gateway v navi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrygyMax, juz dawam na rapid uprawiony sw na OII przed FL, ze by potem wsystko bylo oki, tzn kiera , maxidot.
Postemp jest takii:Najpierw wgrac ten SW 3810, po wgraniu zrobic tvwardy reset navi, tzn przeciski setup-wyjmowanie plyty-glosnik, albo mikrofon-wsystkie 3 od razu.
Potem dac to cd co tu za chwile dam na niego link i wgrac-wgranie tego sw jest szybkie(nie jak normalnie 52minut) dla tego, ze uprawia tylko gateway v navi.
Komentarz
-
-
Ori płyta którą ma Martin to Double layers DVD - 8.5 GB
Same mapy mogą mieć z 7GB może 8 - nie wiadomo. Martin podawał na forum pojemnośc płyty a nie samych map - tak się domyślam. Skopiowana płyta u Miska ma 4.5 Gb dlatego że jest zrobiony obraz jednej warstwy więc podsumowując nic z tym nie zrobimy i trzeba czekać dalej. Martin obiecał że podjedzie do kumpla i nagra mapy na nową płytkę i następnym razem podrzuci do Polski.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrygyMax, juz dawam na rapid uprawiony sw na OII przed FL, ze by potem wsystko bylo oki, tzn kiera , maxidot.
http://rapidshare.com/files/43874790...II_pred_FL.nrg
[ Dodano: Czw 23 Gru, 10 10:59 ]
misiek^wro, można prosić o płytkę z mapami ???
Komentarz
-
-
maxpaynemm, wybacz, ale dzisiaj torrenta zakladac nie bede, bo jeszcze nie wiem jak sie to robi.
Na server, ktory mam na uczelni wrzucic tego nie moge - ot co - zawartosc, ktora moze robic komplikacje
Takze po wigilii, albo w sobote opgarne i dam linka - za udostepnianie bedziecie sami odpowiedzialni :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Witam, czytam Was od dłuższego momentu i teraz sie zarejestrowałem.
Dlaczego tak Was ciągnie do tej mapy "8gb" - przecież to jest jakaś "samoróbka".
Nowe mapy mają wyjść dopiero pod koniec pierwszego kwartału 2011 r. i wtedy oficjalnie mają działać na softach z serii 3xxx i mają mieć oznaczenie 74xx.
Komentarz
-
-
No i dolaczylem do grona posiadaczy Columbusa. Jednak moja kobieta to zloto
Ma ktos ten soft do wersji przed FL poprawiony? - link zostal usuniety.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bohenWłaśnie zainstalowałem soft 3810. Wszystko działa jak należy, nawet regulacja głosu na multikierze :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Jutro sprawdzę.
[ Dodano: Nie 26 Gru, 10 12:12 ]
Zamieszczone przez Kozoczy w spisie zawartości karty SD masz "play"
Zamieszczone przez GrygyCzy ten kto wgral 3810 i ma v domu Vaga, moze szprubowac , czy jest mozliwe zamienic kodowanie navi??Mnie zawsze wyskakuje blad 37.dzieki=))
Komentarz
-
Komentarz