Zamieszczone przez pedros
Jaki olej do benzyniaka?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez pedrosGrubsza natomiast wcale nie oznacza trwalsza ale jest za to korelacja z ciśnieniem oleju
Jak żyć, jak żyć... :?: :!:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Dochodzimy tutaj chyba do problemu że obecnie brak jest chyba dobrych oliw 0w30 z normą vw502, nie wiem jak się ma sprawa z fuchs i tych bez normy i czy można lać mimo braku jej, a co do 5w30 z 502 to nie wiem jakiej jakości są i czy się różnią dużo od 504. Więc jakie oliwy 0w30(5w30) są dobre i nie HC do TSI(caxy) ?blade232
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M260 i 5W różnią się znacznie, do tego są mierzone przy innych temperaturach.
Wystarczy wrzucić oleje do zamrażalnika.
Fakt ze jeśli olej został zakwalifikowany do klasy 0W to w temperaturze o 5 stopni Celsjusza nizszej podaje się parametr Viskosity
Ja jestem zwolennikiem 0W jeśli konstrukcja i stan silnika pozwala
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M260 i 5W różnią się znacznie, do tego są mierzone przy innych temperaturach.
Wystarczy wrzucić oleje do zamrażalnika.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TippoZamieszczone przez Sebastian_M260 i 5W różnią się znacznie, do tego są mierzone przy innych temperaturach.
Wystarczy wrzucić oleje do zamrażalnika.Seria 188KM/270Nm na 95RON
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tippo... o dobre 0w30 odkad wycofali x-lite , ciezko.
tylko, że drogi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26A masz właśnie tego cdaa? Jeśli tak zostań przy race, 2 razy wymiana nie tragedia, bak benzyny.
Nie, mialem, przez pol roku. Myslisz, ze jakby co wymiana raz w roku filtr olej -przez srube w misce, a druga odysysarka na szybko sam olej styknie??
Po x-lite mialem zdaje sie valvo 0w40 ale na lepszej starej formulacji, race pro s, potem x-maxa 0w40 i teraz LM 0w40 , z kotrego jestem dosc zadowolony, choc motul wydawal sie nieco lepszy.
Aktualnie widze, ze wiekszosc 0w30 to te a5b5 z niskim HTHs, co chyba dla tsi nie jest dobre??
Zamieszczone przez degeneratmoże: http://www.penriteoil.com...&id_products=11
tylko, że drogi.
Aktualnie widze, ze wiekszosc 0w30 to te a5b5 z niskim HTHs, co chyba dla tsi nie jest dobre??
Komentarz
-
-
A na LM 0W30 ktoś jeździł :?: http://liquimoly.pl/produkty/srodki-...30-1172-detail I ciekawe jak się ma do niego Meguin 0W30 :?:
crom.de Czekamy na kilka słów
[ Dodano: Sro 21 Paź, 15 19:16 ]
Zamieszczone przez TippoA mozna to wogole kupic w PL??O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
A MO ma w ofercie od nie dawna 0W30, nie ?
[ Dodano: Sro 21 Paź, 15 20:02 ]
Zamieszczone przez crom.deZamieszczone przez Sebastian_M26Shell (ten nie eko)
Przed chwilą był kurier więc od piątku testuje:
Obrazek
Komentarz
-
Komentarz