Zamieszczone przez Pidziek
Jaki olej do benzyniaka?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez mirek_p11Mam pytanko czy polecacie do skrzyni Ravenol MTF-3 SAE 75W czy ewentualnie polecacie jakiś inną markę ? Obecnie przelot 138000 km skrzynia manualna 6 bieg.Leon 1.6 16V 105 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez PidziekFuchs nic nie zmieniałSeria 188KM/270Nm na 95RON
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26Fuchs longlife 0W-30
Tobie chodziło zapewne o Fuchsa 0W30 z MB 229.5 i BMW LONGLIFE-01 - w załączeniu UOA świeżego oleju
Zamieszczone przez Sebastian_M26U kolegi z Berlina jest w znakomitej cenie Fuchs 0W-30.
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 11:00 ]
Zamieszczone przez Sebastian_M26css w -35C wynosi 5100, więc temp. będzie z -60Załączone plikiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez REXAXprzypadkowo ma identyczne kwity :?:
Zamieszczone przez REXAXZamieszczone przez leonntzn.. jaki?
Zamieszczone przez REXAXja kupiłem po 34zł za 1l
Zamieszczone przez mirek_p11czy ewentualnie polecacie jakiś inną markę ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pabaIR prawdę powie
Google chyba wysiada przy tym ruskim :-))))
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 15:15 ]
Zamieszczone przez cytrynowiecCo do LM Longtime 0w30, brałem go pod uwagę ale jakoś ten Noack nie jest najlepszy.Jeden ze sklepów mając w ofercie właśnie odpowiednik czyli Meguina 0w30 odradził mi go ze względu na wysoki Noack a w zamian proponował z tej marki 0w40.
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 15:21 ]
Zamieszczone przez PAOLO ESCOFuchsa 0W30 z MB 229.5 i BMW LONGLIFE-01 - w załączeniu UOA świeżego oleju
Który bliższy prawdzie ? :diabelski_usmiechProfesjonalne oleje i filtry, zniżki dla klubowiczów :
http://www.zmienolej.pl/
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=748534#748534
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PidziekKtóry bliższy prawdzie ?
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 17:37 ]
ps. kto wie ile kosztuje najdroższy olej silnikowy w PL ? - cena za 1L ... zgadujcie za ile :wink:PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnale przynajmniej masz jeden z lepszych olejów, którego tutaj jeszcze nikt nie zalałJednak chyba 40 nie będę lać na lato. Chyba, że temperatura na bahnie będzie wysoka.
Zamieszczone przez endryu1,2 Fully Integrated Robotised Engine. No ale tu nie trzeba rozmyślać jaką oliwę wlać :idea:
Zamieszczone przez leonnZamieszczone przez REXAXprzypadkowo ma identyczne kwity :?:
Zamieszczone przez Pidziekolej doskonale cyrkulujący w silniku i turbo który lepiej odbiera ciepło ?
Zamieszczone przez PAOLO ESCOnajdroższy olej silnikowy w PL
Komentarz
-
-
crom.de,
Zamieszczone przez crom.deJednak chyba 40 nie będę lać na lato.
A 0W-40 na kolejny sezon sobie zostaw na testy :wink:
Komentarz
-
-
... dobra nie będę Was męczył - 1L za 1 000 zł brutto ... netto 813 zł (oferta na jednej ze znanych w PL internetowych stron) ... oczywiście, żeby to było jasne był to błąd - zresztą już skorygowany ale "szczęka" mi opadła w pierwszej chwili .... :wink:
a prezes73 mi tu z Millersem, "wyjeżdża" :haha:
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 19:02 ]
Zamieszczone przez micrusec65,- zł za 1 litr.pisaniem nie zawracał :szeroki_usmiech
Załączone plikiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz