Zamieszczone przez Pidziek
Jaki olej do benzyniaka?
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez mirek_p11Mam pytanko czy polecacie do skrzyni Ravenol MTF-3 SAE 75W czy ewentualnie polecacie jakiś inną markę ? Obecnie przelot 138000 km skrzynia manualna 6 bieg.Leon 1.6 16V 105 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez PidziekFuchs nic nie zmieniałSeria 188KM/270Nm na 95RON
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26Fuchs longlife 0W-30
Tobie chodziło zapewne o Fuchsa 0W30 z MB 229.5 i BMW LONGLIFE-01 - w załączeniu UOA świeżego oleju
Zamieszczone przez Sebastian_M26U kolegi z Berlina jest w znakomitej cenie Fuchs 0W-30.
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 11:00 ]
Zamieszczone przez Sebastian_M26css w -35C wynosi 5100, więc temp. będzie z -60Załączone plikiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez REXAXprzypadkowo ma identyczne kwity :?:
Zamieszczone przez REXAXZamieszczone przez leonntzn.. jaki?
Zamieszczone przez REXAXja kupiłem po 34zł za 1l
Zamieszczone przez mirek_p11czy ewentualnie polecacie jakiś inną markę ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pabaIR prawdę powie
Google chyba wysiada przy tym ruskim :-))))
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 15:15 ]
Zamieszczone przez cytrynowiecCo do LM Longtime 0w30, brałem go pod uwagę ale jakoś ten Noack nie jest najlepszy.Jeden ze sklepów mając w ofercie właśnie odpowiednik czyli Meguina 0w30 odradził mi go ze względu na wysoki Noack a w zamian proponował z tej marki 0w40.
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 15:21 ]
Zamieszczone przez PAOLO ESCOFuchsa 0W30 z MB 229.5 i BMW LONGLIFE-01 - w załączeniu UOA świeżego oleju
Który bliższy prawdzie ? :diabelski_usmiechProfesjonalne oleje i filtry, zniżki dla klubowiczów :
http://www.zmienolej.pl/
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=748534#748534
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PidziekKtóry bliższy prawdzie ?
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 17:37 ]
ps. kto wie ile kosztuje najdroższy olej silnikowy w PL ? - cena za 1L ... zgadujcie za ile :wink:PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnale przynajmniej masz jeden z lepszych olejów, którego tutaj jeszcze nikt nie zalał
Zamieszczone przez endryu1,2 Fully Integrated Robotised Engine. No ale tu nie trzeba rozmyślać jaką oliwę wlać :idea:
Zamieszczone przez leonnZamieszczone przez REXAXprzypadkowo ma identyczne kwity :?:
Zamieszczone przez Pidziekolej doskonale cyrkulujący w silniku i turbo który lepiej odbiera ciepło ?
Zamieszczone przez PAOLO ESCOnajdroższy olej silnikowy w PL
Komentarz
-
-
crom.de,
Zamieszczone przez crom.deJednak chyba 40 nie będę lać na lato.
A 0W-40 na kolejny sezon sobie zostaw na testy :wink:
Komentarz
-
-
... dobra nie będę Was męczył - 1L za 1 000 zł brutto ... netto 813 zł (oferta na jednej ze znanych w PL internetowych stron) ... oczywiście, żeby to było jasne był to błąd - zresztą już skorygowany ale "szczęka" mi opadła w pierwszej chwili .... :wink:
a prezes73 mi tu z Millersem, "wyjeżdża" :haha:
[ Dodano: Pią 13 Lis, 15 19:02 ]
Zamieszczone przez micrusec65,- zł za 1 litr.Załączone plikiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz