Zamieszczone przez pedros
Zobacz wpis
.

.
to tak a propos wrażeń słuchowych po AR. Myślę też, że jego obecność nie zmienia temperatury oleju, a jeśli już to marginalnie.

jak praca silnika ? do BSE wchodzi chyba 4,5 l oleju - wlałeś całą butelkę Motora Protecta ? (ja mam tylko 3,2 l stąd każdy dodatek działający na temperaturę oleju jest dla mnie interesujący) no i w końcu czy są jeszcze jakieś powody do radości z posiadania w oleju LM Motor Protect oprócz temperatury oleju ? no i lepszego samopoczucia, rzecz jasna
analiza wskazana ... 

ale z drugiej strony VW 502.00/503.00 

jak praca silnika ? do BSE wchodzi chyba 4,5 l oleju - wlałeś całą butelkę Motora Protecta ? (ja mam tylko 3,2 l stąd każdy dodatek działający na temperaturę oleju jest dla mnie interesujący) no i w końcu czy są jeszcze jakieś powody do radości z posiadania w oleju LM Motor Protect oprócz temperatury oleju ? no i lepszego samopoczucia, rzecz jasna
analiza wskazana ...

pójdzie pewnie na zimę, solo albo z AR9100, bo jeszcze jedna dawka mi została ... 
ale z drugiej strony VW 502.00/503.00 

widział "ktoś" rafinerię/zakład produkcyjny Castrola...? Przecież to tylko zachowany znak towarowy a sama była firma Castrol od dawna jest składową BP. ...a blendują 'C" tam gdzie "popadnie" - przetarg/wygrana oferta/"receptura" i jazda z blendowaniem...
Komentarz