W Elegance mam w standardzie to co pierwsze wytłuszczone (letnie)
A samo M+S widzę tylko przy innych rozmiarach.
Czy aby być super zgodnym z homologacją (czasami ubezpieczyciele szukają dziury w całym i nie wypłacają odszkodowań) to nie mogę założyć zimówek 225/45 R17 ???
Załóżmy że wybieram 205/50 R17 jako zimówki - czy wejdą mi na felgi DENOM ? ET49 vs ET48 vs ET45 ????
Zakładam że ET49 a ET48 to pomijalna różnica....
kup obojętnie którą lepsza niż staroć i lepsza niż letnia a dzisiaj w pewnytch rejonach by się przydały zimówkki na 100 proc. ja kupiłem frigo 2 i wystarczy do takiego bolida,
pewnie tylko po co chrl skoro komplet frigo2 z 15r. mam za 600zł, i polskie a to naprawdę niezłe opony do normalnej jazdy. w lato mam Dunlopy Blueresponsy więc nie są mi obce premiumy
ale tu raczej mowa o budżecie do 700zł, nie prównuje do UG, Conti itp bo wynik jeden
Hejka, potrzebuję opony do Fiata Cromy 1.9. Aktualnie ma letnie w rozmiarze 215/55R16 ale z tego co widzę to oryginalnie montowane były 205/55R16. Jeśli felgi są oryginalne to bez problemu można montować na nich te dwa rozmiary?
Do jazdy w kolo komina starcza. Jak ktos chce jezdzic szybciej, to guma moze nie miec juz swoich wlasciwosci. To tak samo jak z letnia opona. Do pewnego momentu jest OK, a potem zaczyna parciec i potrafi pekac .
Muszę kiedyś zrobić zdjęcie jak leżą pogniecione zimówki w lecie na placu. Potem dystrybutor dostaje korekte i utylizacje, a świeżynki schodzą w super cenie do cwaniaków.
Muszę kiedyś zrobić zdjęcie jak leżą pogniecione zimówki w lecie na placu. Potem dystrybutor dostaje korekte i utylizacje, a świeżynki schodzą w super cenie do cwaniaków.
Komentarz