Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
Mam zapytanie co powiecie o tym zestawieniu ?
OSRAM Cool Blue Hyper H7 5000k 12 V/55W
oraz
Żarówki MH Ultra White H15 12V 55W/15W 4000k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HipolitaMam zapytanie co powiecie o tym zestawieniu ?
OSRAM Cool Blue Hyper H7 5000k 12 V/55W
oraz
Żarówki MH Ultra White H15 12V 55W/15W 4000k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CiekavyCo powiecie o tych zarówkach do halogenów
http://allegro.pl/zarowki-osram-h8-c...690324650.htmlAntyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Mi niedawno padły dwa Tungsram Megalight +90% w przeciągu miesiąca wytrzymały podobnie jakieś 18 miesięcy i około 20 kkm.
Założyłem później standardowe osramy i miałem chęć podnieść lampy bo był kiepski zasięg, ale nie regulowałem, przyszły nowe Tungsram Megalight +90% i widać różnice w zasięgu na plus po założeniu.
Komentarz
-
-
Ja jeżdżę już na 5-6 komplecie Osram NB, najpierw normalne teraz +. Jestem niby zadowolony, ale na ostatnich + mam zrobione jakieś 25 tys km i pewnie zaraz padną. Miałem kupić nowe, ale jak wiadomo drogie, myślałem nad tymi Tungsram Megalight +90%, żeby spróbować, ale piszecie że coś jakość spadła.
Co jeszcze polecicie, żeby jasno świeciło, ale odpowiednio do ceny. Mam soczewki w F2. :roll:Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dig Dug...Miałem kupić nowe, ale jak wiadomo drogie, myślałem nad tymi Tungsram Megalight +90%, żeby spróbować, ale piszecie że coś jakość spadła.
Komentarz
-
-
Ja do soczewek polecam Philips +60%. Mialem poprzednio Tungsramy +60, padly po 20000 km a mam dzienne, tzn. padla jedna, druga jezdzi do dzis na dlugich, kolejne 20 tys. juz przejechane, wiec raczej nierowne.
Te Philipsy sa nieco lepsze, moze dluzej pojezdza.
Podstawa przy soczewkach to wlasciwe ustawienie swiatel, z fabryki wyszly ustawione za nisko, podnioslem, zasieg wyraznie lepszy, diagnosci nie maja zastrzezen (specjalnie pytam na przegladach), nikt nie mruga w nocy a bezpiczenstwo wyraznie wzrasta (albo predkosc przejazdu .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vazTungsram Megalight i Bluish popękała i wykruszyła się farba na szczycie bańkiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
yunior81, Dobre żarówki to ja raczej mam, bo od nowości mam NB, a nastepnie NB+ 110%, które świecą dobrze, ale starczają na rok, półtorej roku max. A kosztują nie mało. Już poprzednio myślałem o tungsramach +90%, bo tańsze a różnicy do NB+ podobno nie ma.
Ja mam soczewki w F2 i to nawet spoko świecące. Dziennych nie zakładam, bo jak dokładane to mnie drażnią, a oryginały w miejsce halogenów są za drogie.
bishop, pewnie zaryzykuje i kupie.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dig Dugbishop, pewnie zaryzykuje i kupie.
Jak będziesz zmieniał załóż jedna i porównaj z wyświeconym NB ,u mnie wyglądało to na 20% jaśniejsze nowej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez vazTungsram Megalight i Bluish popękała i wykruszyła się farba na szczycie bańki
Kupiłem teraz Osram Cool Blue na zapasAntyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to w numerze 46/2015 Auto Swiat jest test żarników ksenonowych D2S.
W skrócie:
1. Bardzo dobre: Osram Night Breaker Unlimited Xenarc
2. Dobre: Osram Blue Intense Xenarc, Philips X-treme Vision, Osram Original Xenarc, Philips Vision, General Electric Xensatioin, Car Technic Xenon D2S, Philips BlueVision Ultra
3. Dostatecznie: Alpha-Lights LaserWhite Ultra 5000K
4. Niedostatecznie: Kiwitecc D2S 6000K Xenon, Super Vision Xenon Super Vision HID, Limastar Superwhite Vision
Co ważne: test oceniał światło, ale nie oceniał trwałości żarników.
Komentarz
-
Komentarz