Zamontowałem wczoraj Philipsy X-treme (+80%) i jestem pod wrażeniem. W porównaniu do poprzednich, Osram Silverstar (+50%) różnica jest kolosalna. Nawet biorąc poprawkę na to, że Osramy świeciły przez 20-30 tys. km.
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
Gt150 sa chwalone na wielu forach internetowych, w komplecie do nich warto zakupic te postojwki: http://moto.allegro.pl/item216422895...t_tuningu.html - rowniez sa chwalone i jest bardzo ladny efekt koncowy (nie swieca na wiejsko-niebiesko, tylko daja ladna poswiate) 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sosna1kupie takie same jak fabryczne bo wychodzi że są najbezpieczniejsze dla kloszy po FL.Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Sigma_74
ja miałemk GT 150 i padła po 7 miedsachac a teraz ma PHLIPSY jakies, tam pisałe mw watku i tez swieca.
Komentarz
-
Zamieszczone przez sosna1Żadnych setek :!: Widziałem co takie zrobiły z kloszem w innym samochodzie :evil:Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sigma_74ja miałemk GT 150 i padła po 7 miedsachac a teraz ma PHLIPSY jakies, tam pisałe mw watku i tez swieca.ale niestety moje nie wytrzymały nawet pół roku , najpierw jedna za chwil parę druga :|
Zakupiłem na szybko w selgrosie jakieś badziewie, co niby miało ksenony udawać, a chodziło mi głównie o trochę lepsze światło w stosunku do zwykłych żarówek, ale takiej porażki to nie przeżyłem dawno :evil: niedość ,że prawie nie świecą to jeszcze wygląda jakbym miał nakładki takjie niebieskie założone na żarówki - poracha!!!
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
Zamiast orginalnych żarówek włozyłem, najpierw Narvę +30% a teraz mam Philips VisionPlus +50%. Różnica pomiędzy Philips VisionPlus +50% a Narvą +30% jest większa niż pomiędzy Narvą a zwykłymi H4.
Z tych philipsów jestem całkiem zadowolony, mam je ponad rok.
[ Dodano: Sro 22 Sie, 07 01:41 ]
Wczoraj przepalił się lewy, wytrzymał ponad 20 mies.
Komentarz
-
-
Witam
Panie i Panowie czy to jest możliwe ?
Znalazłem coś takiego http://moto.allegro.pl/item242119700...n_wroclaw.html i zastanawiam się czy to rzeczywiście jest plug&play do zwykłych lamp czy to ściema.
Pozdrawiam ArturAHF '01 Elegance Combi
seria 120 KM / 257 Nm
Komentarz
-
-
Witam
Zamieszczone przez robertaciekawe jak rozwiązane są światła długie w refrektorze H4
Przypatrz się żarówkom są one w takiej osłonie która jest przekręcana o jakiś kąt i masz długie ( dodatkowe sterowanie elektromagnesem ), pytałem się wczoraj mojego elektryka i powiedział mi że to naprawdę działa ( już takie montował )
Pozdrawiam ArturAHF '01 Elegance Combi
seria 120 KM / 257 Nm
Komentarz
-
-
Wtrące trochę o modernicacji mojego frontowego oświetlenia.
Więc zakupiłem sobie reflektory zenonowe oryginalne skody, założyłem i..... , krótkie świecą pięknie, ale długie przy nich to jakaś katastrofa-żółte, marne- do dupy!!!!
Więc długo sie nie zastanawiając zakupiłem palniki h1(4300) i założyłem do reflektorów długich i......, Ja pier....., sypią w nocy tak że przed autem szpilki można szukać. Wszystkie znaki z daleka widać, droga oświetlone jak marzenie.
Mrugać można długimi, jest tylko taki minus że przy włączeniu zenon sie rozpala dając mniej światła (ale daje) niż docelowo przez około 3-4 sek., ale tylko gdy wystygnie, jak jest rozgrzany reaguje od razu na 100%.
Jestem teraz zniesmaczony xenonem krótkim, bo świeci przy długich mizernie, bo mimo że obydwa żarniki ori i dokupiony mają takie same barwy (4300). Niestety palniki niefirmowe świecą duuużo mocniej.
Więc zbieram na wymianę palników ori na podróbki żeby znowu wyrównać różnicę intensywności światła
Pozdrawiamdużo KM/i jeszcze więcej Nm
Komentarz
-
-
Bond, Znajdź chwilke i wpadnij na spota we czwartek najbliższy, żeby się pochwalić nowym nabytkiem i rozwiązaniami
PozdrawiamA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Na postojówki nie ma rady.
Zadnych led-ów mają wyrażnie inną barwe jak seria. Zalatują na jasny niebieski( mówie o "białych led").
Gliniarze czepiają się natychmiast, pomimo że masz xenon lub dobrą żarówkę w światłach pozycyjnych.
Nie ma sensu
Przetestowałem 3 led i zostałem na serii, po 3 gadaniach z galiarzami o mandzcie.SPRZEDAM TANIO
Komentarz
-
-
lec
-
Zamieszczone przez BondWtrące trochę o modernicacji mojego frontowego oświetlenia.
Więc zakupiłem sobie reflektory zenonowe oryginalne skody, założyłem i..... , krótkie świecą pięknie, ale długie przy nich to jakaś katastrofa-żółte, marne- do dupy!!!!
Więc długo sie nie zastanawiając zakupiłem palniki h1(4300) i założyłem do reflektorów długich i......, Ja pier....., sypią w nocy tak że przed autem szpilki można szukać.
Z racji że drogowymi w zasadzie tylko się błyska to warto? Który dokładnie zestaw zamontowałeś?
Komentarz
-
Komentarz