ktoś wie jakie żaróweczki są w 3 stopie na tylnej szybie??chodzi mi o OI.
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
Mam mały dylemat: zawsze jeździłem na tanich żarówach ze stacji, teraz chcę kupić troszkę lepsze (może wytrzymają trochę więcej niz miesiąc :roll: ).
Moje typy to:
1) http://allegro.pl/h4-x-treme-vision-...281893985.html
2) http://allegro.pl/h4-osram-night-bre...286851774.html
Którą z nich byście wybrali ? A może coś innego...nie wiem jak z tym Philpsem, ale bardzo by mi zależało, żeby światło z moich reflektorów nie wyglądało jak we "wściekłym Golfie" ... ono jest rzeczywiście białe, czy trochę HID'owate?
dzięki i pozdrawiam
Komentarz
-
-
ja po małej kolizji wymieniam całe lampy przednie a do tego wkładam te żaróweczki http://allegro.pl/zarowki-tungsram-h...290671829.html
jakościowo jak philipsy x-treme no i tańsze o połowe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez awramKtórą z nich byście wybrali ? A może coś innego...nie wiem jak z tym Philpsem, ale bardzo by mi zależało, żeby moje światło z moich reflektorów nie wyglądało jak we "wściekłym Golfie" ... ono jest rzeczywiście białe, czy trochę HID'owate?
światło jest białe.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
ja po małej kolizji wymieniam całe lampy przednie a do tego wkładam te żaróweczki http://allegro.pl/zarowki...1290671829.html
Komentarz
-
-
powiem tak miałem Philipsy Nb wysrały sie po 3 miesiącach jedna po drugiej :twisted:
kupiłem Osramy to samo :twisted:
kupiłem Lucasy i mam od roku sieca równie dobrze jak tamte tańsze a co najważniejsze świeca wiecej jak 3 miesące
wniosek nie ma co sie łapać na te +90% itd bo cena wysoka żywotność tragiczna
lepiej kupić np Lucasa Tungsrama gwarancja tańsze i świeća dobrze i długo.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez momo05wniosek nie ma co sie łapać na te +90% itd bo cena wysoka żywotność tragicznaCzarny Elegance
Komentarz
-
-
moj nie jest jakis przywadek z tego co widze co ludzie pisza to 80% przepala sie w ok 3 miesace i moje tak miały i to zarówno Philipsy i Osramy poprosto sa to zarówki na 3 miesiace jak sie ma zawiele kasy to tak dziwne ze tacy renomowaniproducęci wywalili taki bubel a może właśnie dlatego co 3 mies wymiana.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
-
momo05, no ja Philipsy extreme mialem dobre 6 miechow, a pozniej zalozylem xeny - takze wszystko zalezy od wielu wspolczynnikow - aku, instalacja, przepiecia, dziury po jakich sie jezdzi, samo zawieszenie i pewnie tez sama lampa i czystosc montazuByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez momo05moj nie jest jakis przywadek z tego co widze co ludzie pisza to 80% przepala sie w ok 3 miesaceCzarny Elegance
Komentarz
-
-
koledzy...
potrzebuję żaróweczki do świateł p.mgielnych by ładnie wyglądały wraz z xenonami (wiem że używa się ich sporadycznie ale biały xenon i żółte p.mgielne dziwnie razem wyglądają) no i do świateł drogowych ( nie mam pojęcia czy występują światła w barwie przypominające xsenon ) być może coś takiego istnieje ? a może ktoś z was montował takie wynalazki ?Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
kamiluch90 blue vision są standardowo montowane w autach VAG, które posiadają ksenony. Są tak bardzo podobne do nich barwą, że nie patrząc jakie mam fabrycznie postojówki kupiłem je na allegro i mam teraz dwa takie same komplety :lol: . One świecą na żółto, mimo niebieskiej bańki. Owszem bardziej biało od takich z przezroczystą bańką, ale jak będziesz mijał na drodze jakiś volskwagen czy skodę i zobaczysz zółtą postojówkę przy włączonym ksenonie (a zobaczysz) to wiedz, że to są właśnie te żarówki niebieskie.DADRL wyłącz światła - włącz myślenie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabMyslisz ze Osram NB+ beda bardziej podobne do xenonow :?:
[ Dodano: Nie 21 Lis, 10 23:29 ]
Fajną opcją mogą być żarówki firmy HBM. Szwagier ma takowy zestaw < H1, H7 > tylko barwa 5900k i one już trochę wpadają w niebieskie ale 4200k powinny się zgrać z xenonem. Mają chyba wszystkie potrzebne rodzaje poza postojowymi < albo nie rzuciły mi się w oczy >
[ Dodano: Nie 21 Lis, 10 23:29 ]
link do aukcji allegro:
[ Dodano: Nie 21 Lis, 10 23:33 ]
jednak pozycje W5W też mają
Komentarz
-
Komentarz