TEMPOMAT SKODA OCTAVIA II
Zwiń
X
-
Witam dziś zamontowałem manetkę zeapoloną z tempomatem i nieatety narazie nie działa zrobiłem kodowanie silnika i modułu kierownicy jutro szukam przyczyny
Zostaw komentarz:
-
-
Opcja druga czyli brak kabelka z modułu do podszybia.
Pin 13 w module i pin 4 w niebieskiej na podszybiu. Jak nie masz to mogę wysłać.
Zostaw komentarz:
-
-
Założyłem tempomat 1K0953513A, dwa żółte kabelki połączyłem, zaprogramowałem VAGiem i nie działa
Kod:17977 - Przełącznik ukł.utrzymywania zadanej prędkości jazdy (E45) P1569 - 008 - niewiarygodny sygnał - Sporadyczny Ramka zamrożona: Obroty silnika: 0 /min Prędkość: 0.0 km/h 0 Bity binarnie: 00000001 Obroty silnika: 704 /min Prędkość: 0.0 km/h 0 Bity binarnie: 00000100 Kody gotowości: 1110 1101
Auto z 2004, wersja Classic więc słaba pod tym względem. I widzę, że tutaj ziomeczek miał podobnie http://forum.octaviaclub.pl/forum/octavia-ii-octavia-ii-fl-octavia-ii-tour-1z/doposażanie-retrofitting-aa/16628-tempomat-skoda-octavia-ii?p=1913308#post1913308
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpisnr modułu mam 5k0 953 521 bm
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpis5K0953501AT
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpis1K5953501S
Zostaw komentarz:
-
-
a poda ktoś numer manetki jaki mam założyć mam u siebie maxi dot i kiere multifunk
z g óry dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
Witam chciałbym założyć tempomat nr modułu mam 5k0 953 521 bm czy ktoś wie czy w O2FL 2012 jest manetka zespolona czy nie i jaki ma mieć numer?
Zostaw komentarz:
-
-
To nie ma znaczenia. Kup i przyjedź to Ci to zrobię tak, że na pewno będziesz zadowolony. Gwarantuję.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki tylko z tego co zaważyłem obsługi komputera one nie mają a ja mam komputer
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sharkin Zobacz wpismanetki zespolone do Octavii II TOUR 1.6 2011 rocznik
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Mam pytanie .Czy te manetki zespolone do Octavii II TOUR 1.6 2011 rocznik 1K0953503JG Panowie ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez brofi Zobacz wpisCzy włączenie tempomatu powinno być sygnalizowane kontrolką na zegarach ? Kontrolka w liczniku jest, tyle że nie świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Podepnę się z pytaniem w tej dyskusji. W mojej 02 z 2005 r mam fabryczny tempomat, licznik z maxidotem. Czy włączenie tempomatu powinno być sygnalizowane kontrolką na zegarach ? Kontrolka w liczniku jest, tyle że nie świeci.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Maciek_0850 Zobacz wpis#kam5, ja ostatnio OLX'a i allegro przekopałem w poszukiwaniu takiej samej
jak jesteś zainteresowany zakupem to z tego co widzę na OLX została jeszcze ta:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
To jest chyba najtańsza z obecnie wystawionych, ale możesz jeszcze spróbować do niego zagadać, żeby wysyłkę zrobił w cenie czy coś.
Zostaw komentarz:
-
-
#kam5, ja ostatnio OLX'a i allegro przekopałem w poszukiwaniu takiej samej
jak jesteś zainteresowany zakupem to z tego co widzę na OLX została jeszcze ta:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
To jest chyba najtańsza z obecnie wystawionych, ale możesz jeszcze spróbować do niego zagadać, żeby wysyłkę zrobił w cenie czy coś.
Zostaw komentarz:
-
-
Faktycznie zapomniałem u siebie w serii mam wyswietlacz z komputerem pokładowym ale bez maxi. No i manetka po prawej z obsługą funkcji.
Czy orientujecie się czy kupując zintegrowany moduł można go otworzyć i przełożyć rączkę z obsługą komputera do tej bez. Z tego co widze to są 2 wiązki kablowe na lewą i prawą łopatkę - zatem chyba możliwe byłoby kupno za 150zł wersji z tempo ale bez obsługi mfa i rozkrecenie zdemontowanie prawej manetki wycieraczek,a nastepnie wstawienie tej mojej oryginalnej.
Zestaw z pełną obsługa to ponad 300zł, jeszcze do 200zł bym ugryzł, powyżej to już mało opłacalne sie robi modowanie.
Zostaw komentarz:
-
-
Jak już kupować to taką, ktora obsluguje też komputer pokładowy np. https://www.autoczescionline24.pl/valeo-7615449.html
Zostaw komentarz:
-
-
W linkach które podałeś są manetki bez komputera pokładowego MFA, poszukaj takich które maja sterowanie MFA zarazem będziesz miał 2 mody
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: