no i na mnie powoli przyszła kolej
przymierzam się do kiery MLF. pacjentem jest OII przed FL, sterownik kierownicy który posiadam obecnie to: 1K0 953 549 AP Wiadomym jest ze aby mi ruszyła kiera MLF potrzebna jest wymiana sterownika na lepszy. obecnie posiadaną kierownicę chce wymienic na kiere po FL RS+MLF+DSG. jakiego sterownika powinienem użyć zeby to obsłużyć? z tabelki na ross-tech wywnioskowałem ze bedzie pasował ten 1K0-953-549-AQ. ale gadałem z Misikiem z Wrocka i powiedział ze do tej kiery co ja chce bedzie pasował ten: 1K0-953-549-CH. I tu pojawia się pierwsze pytanie. który sterownik obsłuzy mi taką kiere FL RS MLF+DSG? wiem ze oprócz zmiany sterownika potrzebna jest odpowiednia wiązka, kodowanie no i oczywiście zmiana kiery :P Rozumiem ze w przypadku montazu kiery po FL do auta przed FL nie bedą działały przyciski prawej strony i nie ma na to rady? w przyszłości bedzie również montaż Columbusa i tu moje pytanie czy jakies info z kiery jest wyswietlane na radiu, potrzebne jest jeszcze coś aby to było wyświetlane?
![Uśmiech](https://forum.octaviaclub.pl/core/images/smilies/smile.png)
Komentarz