Mam pytanie co dokładnie obsługuje MLF ? Pytam ponieważ zakładałem MLF kierownice wraz z modułem. Wymieniłem moduł na CH, kiera MLF, radio SWING. Działa mi tylko lewa rolka - głośniej ciszej, lewe strzałki zmiana utworu/zaprogramowanej stacji. Z prawej strony działa mi tylko "kółeczko" ale zmienia tylko CD/RADIO. Nie zmienia na AUX, nie mogę wyszukiwać stacji ręcznie z kierownicy, zaprogramowane stacje zmienia tylko w obrębie aktualnie wybranych 6. Nie moge przełączyć się pomiędzy pamięciami FM1/2/3.
Nie posiadam Maxi-dot-a i komputer obsługuję z prawej manetki. Kodowanie modułu pod kierownicę mam 0000534. Sprawę montażu ogarniał znany tutaj elektryk z Radomia, więc nie podejrzewam żeby coś źle zakodował. Wg. instrukcji, wszystkie wymienione funkcje kierownica powinna obsługiwać. Mam lekką załamkę, ponad 1 tyś poszło a efekt mizerny.
Nie posiadam Maxi-dot-a i komputer obsługuję z prawej manetki. Kodowanie modułu pod kierownicę mam 0000534. Sprawę montażu ogarniał znany tutaj elektryk z Radomia, więc nie podejrzewam żeby coś źle zakodował. Wg. instrukcji, wszystkie wymienione funkcje kierownica powinna obsługiwać. Mam lekką załamkę, ponad 1 tyś poszło a efekt mizerny.
Komentarz