Zamieszczone przez abstinent
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
-
-
jestem za abysmy zrobili grupowe zamowienie zebysmy mogli sie cieszyc nowymi modamiByła O2 1.9 TDI BXE AMBIENTE
Jest O3 1,4 TSI CHPA Elegance WHITE CANDY/ http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
Jest RAPID SPACEBACK RED CORRIDA 1.6 TDI
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...447483#1447483
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maku-2004Myślicie, że w O1 też to podejdzie, bo jakoś nie widzę zainteresowania, lub nie zauważyłem.
Jeśli wiedzielibyście jakie sprężynki do O1 Combi to byłbym wdzięczny i zainteresowany...Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123Jac_ek, to co robimy zamówienie grupowe dla kombi czy czekamy jeszcze na coś?
Zamieszczone przez Maru 123Jac_ek, a gdzie te sprężyny kupowałeś :?:- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maku-2004Ktoś chętny z kombi O1 i test, może klapa liftbecka O1 jest lżejsza od O2 i tam pójdzie ten mod.
Tak jak pisałem mam sprężynki do piątku i kończę testy, ktoś inny będzie kontynuował.
maku-2004 możesz mi podpowiedzieć do ilu mm można scisnąć te sprężynki które posiadasz?
Próbuję ten mod zastosować w Fabii 1 HTB.. Ale u mnie po zamknieciu klapy na sprężynkę zostaję raptem ok. 8mm. Na FabiaClub w F2 HTB ok 11mm i sprawdzily się zielone.. SZ8010 20 x 025..
Zbieram dane
Pozdrawiam 8)Skoda Fabia Combi Classic VAN+ FL 1,6 TDI CR - CAYB - 90KM '10 (kwiecień 2015-150 000 przebiegu)
&
Skoda Fabia SOUL 1,2 12V '06 - miłe wspomnienia
&
Skoda Favorit 135L '91 - zabytek - garażowany
&
Skoda Octavia Laurin & Klement 1,9TDI '99 - zaprzyjaźniona
Komentarz
-
-
mivipe, te sprężynki które zastosowaliśmy w kombi miały 51mm i teoretycznie maksymalnie się ściskają 19mm. W kombi na te sprężynki było około 28mm (jak dobrze pamiętam), a tak jak widać u Jac_ka na zdjęciu sprężyna nie jest całkowicie sprasowana.
Z tego co zauważyłem najkrótsze sprężynki mają długość 25mm, ja bym próbował skracać, gdyby coś to posiadam niebieskie 20x32 2szt i 20x38 2szt.
KTOŚ MUSI TESTOWAĆPozdrawiam
Mariusz
Komentarz
-
-
Obie te niebieskie są zarezerwowane czy jest możliwość ich odkupienia?
Chętnie bym pokombinował z 20x32 ale zapewne będzie trzeba je konkretnie skrócić.. A wtedy mogą być za słabe... :roll:
Jak nie spróbuję to się nie przekonam 8)
Mogę podjechać do Legionowa - a jak jeszcze byłyby jakiekolwiek szanse na uzyskanie fachowych porad dotyczących zdjęcia siłowników :wink:Skoda Fabia Combi Classic VAN+ FL 1,6 TDI CR - CAYB - 90KM '10 (kwiecień 2015-150 000 przebiegu)
&
&
&
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloPrzeszukaj wątek wszystko jest pokazane i opisane
Dziś spotakłem się z maku-2004 i odebrałem sprężynki Teraz tylko trochę wolnego czasu i garaż 8)Skoda Fabia Combi Classic VAN+ FL 1,6 TDI CR - CAYB - 90KM '10 (kwiecień 2015-150 000 przebiegu)
&
&
&
Komentarz
-
-
ale mi niezbędne raczej będzie imadło :| Muszę je skrócić by upchać do F1 8)Skoda Fabia Combi Classic VAN+ FL 1,6 TDI CR - CAYB - 90KM '10 (kwiecień 2015-150 000 przebiegu)
&
&
&
Komentarz
-
-
maku-2004 jeśli potrzebujesz auto na testy to będe w Wawie od środy do piątku i we środę popołudniu oraz we czwartek mogę gdzieś się z Tobą spotkać i potestować. Jak będziesz chciał to na priva wysyłam numer mojego prywatnego telefonu.Skoda Octavia II 1,9 TDi BXE 105KM LiftBack Elegance 2006 MOD by CYWA
Komentarz
-
Komentarz