maciek30_pl, a nie lepiej nowszą wersję np 16.8 z alidxpress ?
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
maciek30_pl, nie pokazuje nic, zapewne aukcja usunięta znowu. Ostatnio tak się często dzieje a po dniu-dwóch wracają na nowo
Tu masz
Komentarz
-
-
vag 10.6 - rozumiem, że chodzi Ci o VCDS? Jeżeli tak to ja zawsze mam ustawione na automatycznie (nie wybieram rodzaju auta). Skanowanie przy włączonym zapłonie.Zamieszczone przez szamoT1984 Zobacz wpisHej,
czy ktos wie moze czemu nie moge robic auto scanu(przerwane zostaje polaczenie po sekundzie),korzystajac z vag 10.6 .ustawiajac na liscie skoda1Z??
by polaczyc sie z autem musze wybrac listy auto superb3U
tez tak macie uzytkownicy octyII fl??
Komentarz
-
-
tak tak vcds.Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisvag 10.6 - rozumiem, że chodzi Ci o VCDS? Jeżeli tak to ja zawsze mam ustawione na automatycznie (nie wybieram rodzaju auta). Skanowanie przy włączonym zapłonie.
nie zwrocilem uwagi ze jest taka mozliwosc by wybieralo automatycznie model auta..sprawdze
Komentarz
-
-
nie bardzo->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
ale chyba tym co masz da się wykasować błędy.Zamieszczone przez KuASY Zobacz wpisLeży taki w szafie
Dziś przy -21* odpaliłem auto i wszystkie kontrolki oraz błędy wyskoczyły, został od poduszek. Chyba aku już długo nie pociągnie.
Komentarz
-
-
Czyli pozostaje podłączyć i wgrać VCDSaZamieszczone przez georgg Zobacz wpisale chyba tym co masz da się wykasować błędy.
Komentarz
-
-
ten kabel nie pociągnie vcds'a->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Nie.Chodziło mi o to, że elm powinien potrafić wykasować błędy.Zamieszczone przez KuASY Zobacz wpis
Czyli pozostaje podłączyć i wgrać VCDSa
Komentarz
-
-
Rozumiem. Kolega dziś pożyczył mi jakiś wynalazek vehicletool obd2.Zamieszczone przez georgg
Nie.Chodziło mi o to, że elm powinien potrafić wykasować błędy.
Chciałem tym skasować błąd poduszki jednak urządzenie nie widziało żadnego błędu. W kolegi Seicento działa sprawdziliśmy.
Przy okazji sprawdziłem temperaturę płynu.
Wskazówka osiąga 90 stopni a komputerek pokazał 75.
Podczas spokojnej jazdy było

Po dojechaniu do celu 17km wskoczylo 90

Aktualnie -8 stopni.
Komentarz
-
-
A kolega wchodził w serownik poduszki, jest w ogóle taka możliwość w tym urządzeniu? Bo jeżeli nie widzi innych serowników, to jedynie można diagnozować sterownik silnika, chodzi tu o sposób komunikacji. Co do temperatury to niestety tak jest, że wskazówka temperatury jest w pionie, a tak naprawdę rzeczywista temperatura silnika to ok. 80 st. C, szczególnie w zimie.
Komentarz
-
-
...wiec sprawdzilem I funkcja auto nie dziala wyskakuje informacja :Zamieszczone przez szamoT1984 Zobacz wpis
tak tak vcds.
nie zwrocilem uwagi ze jest taka mozliwosc by wybieralo automatycznie model auta..sprawdze
wybrane auto-detect(CAN only)
function not supported by the gateway
Komentarz
-
-
...wiec sprawdzilem I funkcja auto nie dziala wyskakuje informacja :Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisvag 10.6 - rozumiem, że chodzi Ci o VCDS? Jeżeli tak to ja zawsze mam ustawione na automatycznie (nie wybieram rodzaju auta). Skanowanie przy włączonym zapłonie.
wybrane auto-detect(CAN only)
function not supported by the gateway
Komentarz
-
-
Dziękuję
pobrałem i zainstalowałem wersję win64
Jednak mam problem, jak uruchamiam program to w liście procesów pojawia mi się ten od VCDS'a i po chwili znika ;/ mam ten problem na win10 oraz win7.. spotkał się ktoś z podobnym problemem?
Podczas instalacji doinstalował się sterownik do kabla.
Próbowałem uruchamiać VCDS'a jako administrator oraz w trybie zgodności z starszymi systemami, jednak bez skutku
Komentarz
-

Komentarz