maciek30_pl, a nie lepiej nowszą wersję np 16.8 z alidxpress ?
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
maciek30_pl, nie pokazuje nic, zapewne aukcja usunięta znowu. Ostatnio tak się często dzieje a po dniu-dwóch wracają na nowo
Tu masz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szamoT1984 Zobacz wpisHej,
czy ktos wie moze czemu nie moge robic auto scanu(przerwane zostaje polaczenie po sekundzie),korzystajac z vag 10.6 .ustawiajac na liscie skoda1Z??
by polaczyc sie z autem musze wybrac listy auto superb3U
tez tak macie uzytkownicy octyII fl??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisvag 10.6 - rozumiem, że chodzi Ci o VCDS? Jeżeli tak to ja zawsze mam ustawione na automatycznie (nie wybieram rodzaju auta). Skanowanie przy włączonym zapłonie.
nie zwrocilem uwagi ze jest taka mozliwosc by wybieralo automatycznie model auta..sprawdze
Komentarz
-
-
nie bardzo->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KuASY Zobacz wpisLeży taki w szafie Dziś przy -21* odpaliłem auto i wszystkie kontrolki oraz błędy wyskoczyły, został od poduszek. Chyba aku już długo nie pociągnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisale chyba tym co masz da się wykasować błędy.
Komentarz
-
-
ten kabel nie pociągnie vcds'a->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KuASY Zobacz wpis
Czyli pozostaje podłączyć i wgrać VCDSa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg
Nie.Chodziło mi o to, że elm powinien potrafić wykasować błędy.
Chciałem tym skasować błąd poduszki jednak urządzenie nie widziało żadnego błędu. W kolegi Seicento działa sprawdziliśmy.
Przy okazji sprawdziłem temperaturę płynu.
Wskazówka osiąga 90 stopni a komputerek pokazał 75.
Podczas spokojnej jazdy było
Po dojechaniu do celu 17km wskoczylo 90
Aktualnie -8 stopni.
Komentarz
-
-
A kolega wchodził w serownik poduszki, jest w ogóle taka możliwość w tym urządzeniu? Bo jeżeli nie widzi innych serowników, to jedynie można diagnozować sterownik silnika, chodzi tu o sposób komunikacji. Co do temperatury to niestety tak jest, że wskazówka temperatury jest w pionie, a tak naprawdę rzeczywista temperatura silnika to ok. 80 st. C, szczególnie w zimie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szamoT1984 Zobacz wpis
tak tak vcds.
nie zwrocilem uwagi ze jest taka mozliwosc by wybieralo automatycznie model auta..sprawdze
wybrane auto-detect(CAN only)
function not supported by the gateway
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisvag 10.6 - rozumiem, że chodzi Ci o VCDS? Jeżeli tak to ja zawsze mam ustawione na automatycznie (nie wybieram rodzaju auta). Skanowanie przy włączonym zapłonie.
wybrane auto-detect(CAN only)
function not supported by the gateway
Komentarz
-
-
Dziękuję pobrałem i zainstalowałem wersję win64
Jednak mam problem, jak uruchamiam program to w liście procesów pojawia mi się ten od VCDS'a i po chwili znika ;/ mam ten problem na win10 oraz win7.. spotkał się ktoś z podobnym problemem?
Podczas instalacji doinstalował się sterownik do kabla.
Próbowałem uruchamiać VCDS'a jako administrator oraz w trybie zgodności z starszymi systemami, jednak bez skutku
Komentarz
-
Komentarz