dlaczego patalachy???jak to mowia klient nasz pan.wymienili na nowy i to lepszy a stary odesla do fabryki i juz
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
The_playa, z takim czymś się nie spotkałem
gązo, dziwne, bo tej opcji się nie koduje->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gązoKtoś wie jak to ustawić?Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LangustaZamieszczone przez gązoKtoś wie jak to ustawić?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gązoZamieszczone przez LangustaZamieszczone przez gązoKtoś wie jak to ustawić?Załączone plikiPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Nie wiem czy to przydatne i kiedy dokładniej weszło, ale zauważyłem w 12.10.4 że w Bajcie 18 w Bordnetzu nowszyj na liście typów aut jest opcja "Reset"http://chomikuj.pl/lusob/VCDS
Trochę plików do VCDS, zapraszam
Komentarz
-
-
Enriquez, misiek^wro, oj tam przesadzacie, moje wozidło jeździ i świeci (pomijam kwestię DRL LED)
Zastanawia mnie dlaczego kodowanie bajtu 18 dostępne w sieci kończy się na pozycji 157 czyli 9D ? Czyżby nikt nie był na tyle "odważny", żeby przekroczyć tą magiczną barierę ? :wink:
[EDIT]
Właśnie wróciłem z auta i efekt kombinacji jest taki, że LED DRL jak nie było tak nie ma, za to w nagrodę lewy kierunek w lusterku mam do wymiany :twisted:
00109 - Left Mirror Turn Signal Lamp (L131)
012 - Electrical Fault in CircuitPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Koledzy, mam do Was takie pytanko. Chciałbym zakupić kabel + oprogramowanie do diagnostyki elektroniki mojej Skodzianki O2Tour 2011 1,6BSE (chodzi mi o sprawdzanie błędów ewentualnie konfiguracja ukrytych funkcji samochodu). Co mam zakupić aby było w języku polskim i działało na lapku HP Windows 7, 64bit ?
Tylko proszę o rady jak dla kogoś, kto nie zna się W OGÓLE na nazwach i innych rzeczach związanych z tą diagnostyką!
Jakieś propozycje, linki do aukcji lub kupno w innych sklepach internetowych.
Czy np to urządzenie
spełniło by moje w/w oczekiwania?Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
niby fajny ten skaner - taki kolorowy, obsługuje wszystkie protokoły
wszystkie kodowania, oprócz długiego :lol:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
krzynol, tylko widzisz, dla mnie to jest czarna dziura! Nie znam się na tym.
Co byś mi polecił nawet pod lapka w jęz. polskim (zestaw)?Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Koledzy w poszukiwaniu wyłączenia ruchu tylnej wycieraczki po zapłonie spróbowałem wyłączyć opcję "alternating parking position APP/APS" - niestety nic to nie dało. Po włączeniu niestety przednie wycieraczki nie robią już ruchu parkowania. Gdzie może być przyczyna? Przy okazji włączyłem MFD czy to może mieć wpływ? Reszta włączonych opcji, np. dodatkowe przetarcie przedniej szyby działa.
Komentarz
-
Komentarz