dawcio, Wszystkie labele które są przekonwertowane z clb do lbl można edytować i spolszczyć lub dopisywać nie opisane bajty . I nie tylko CE 09 ale prawie wszystkie moduły .
georgg, poczekam może się ktoś wypowie co próbował :twisted:
ale nie masz się czego bać. Zrób tak jak pisze autor na chomiku. Ściągasz "Labels EN aktualizowane.zip" rozpakowujesz. Następnie: "W starym folderze "Labels" proponuję zmienić nazwę na "Labels.old" i wtedy wkleić ten nowy z paczki." . Nie zapomnij o podmianie pliku Lcode.exe na taki z polskiej wersji VCDSa aby wyświetlał polskie znaki, który jest zawarty w paczce. Ten oryginalkny przenieś w inne miejsce lub zmień nazwę. Zawsze możesz to odkręcić jak cos nie zagra.
Nie wiem, może was nie zaskoczę ale chciałem się pochwalić, że 12.12.3zainstalowałem na tablecie z win10.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
A ja mam takie pytanko, czy jest opcja przekodowania "Pitania" czujników parkowania ? W sensie żeby to szybkie "Pitanie" było jak np: do przeszkody został 1cm ?? ( Chodzi o O3 )
Komentarz