Zamieszczone przez zadariusz1
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SSPrzegadam to z żoną
Tutaj Wakacje Montenegro 2013 trochę(trochę ponad 400 :szeroki_usmiech) moich zdjęć na zachętę (przy zdjęciach masz dane gdzie były robione)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszJa teznwracam do Cro.Ostatnio bylem w okolicach Omisu i fajnie bylo.Teraz chce zjechac troche nizej.Moze macie jakies namiary.Jade z 1,5rocznym dzieckiem wiec plaza blizko kwatery to jest to.
Komentarz
-
-
Tez mogę polecić Bratus. Byłem w tym roku z 2-letnim dzieckiem i jestem bardzo zadowolony. Cisza, spokój, miejsce na plaży bez ograniczeń. Woda ciepła i czysta. Do Makarskiej blisko, wiec zakupy, czy restauracja to nie problem.
W przyszłym, bliskim już 2014, niestety nigdzie dalej nie wyjadę, ale narobiliście mi smaku na Czarnogóre... Może za dwa lata...
Komentarz
-
-
-
Jakie sprawdzone biura podróży polecacie do Cro i MNE? Kiedyś brałem oferty z Adriatyku (już ich nie ma) potem z TUI, ale w tym roku maja kosmiczne ceny i kiepskie oferty. Jakie biuro lub jakaś internetowa rezerwacja, sprawdzona przez Was?
A Rezerwacje hoteli online Booking.com?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, Ale co chcesz rezerwować :?: ciepłą wodę w Jadranie :P Wsiadasz w Czeszkę jedziesz - odpoczywasz :!: :diabelski_usmiech
Darek jeśli byś zdecydował się na MNE i Petrovac to zatrzymując się tu Parking coś znajdziesz :!:
Żona powinna mieć tel. na ostatnią miejscówkę więc jak coś to ....
Komentarz
-
-
eaglemirek, jakos tak sie przyzwyczaiłem, że jadąc taki kawał drogi mam już miejscówkę.
Zamieszczone przez Waltkorzystałem z booking.com przy tegorocznym wyjeździe do Włoch i nie było najmniejszych problemów.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, ja już rezerwowałem sporo rzeczy na bookingu i nigdy nie było problemów np. ostatnio Chorwację. Czasem masz niższą cenę i płacisz z góry, czasem możesz odwołać do 2 dni przed przyjazdem bezpłatnie wtedy jak napisał Walt płacisz na miejscu. Do rezerwacji jest potrzebna co najmniej karta debetowa którą można płacić w necie (najczęściej takowa ma dodatkowy 3 cyfrowy kod od strony podpisu) - nie koniecznie karta kredytowa.
Zamieszczone przez ruwadoTUI, ale w tym roku maja kosmiczne ceny i kiepskie oferty
Komentarz
-
-
ruwado, zależy kiedy planujesz jechać, ja byłem "w ciemno" we wrześniu, więc kwatery były wolne, ale też małe zainteresowanie miejscowych ich zajęciem, więc większość była pozamykana na cztery spusty. Jak chcesz mieć spokój to rezerwuj wcześniej (czasem wymagana jest zaliczka, ale to zwykle nie więcej jak 10%). Biura podroży bym sobie darował, lepiej samemu sobie taki wypoczynek zorganizować
Komentarz
-
Komentarz