xcracer, nie wiem może do złych lokali chodziłem ale średnio wszystko było droższe o 10 kun niz w Podstranie ,chodzi mi o rzeczy sklepowe nie restauracyjne.
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Tobi77, taa..to ten. szkoda bo warunki w nim niezłe. może z ostatniego piętra jeszcze jako tako..
na pewno jest nieźle z tego domu co jest po drugiej stronie tej uliczki , taki żółty , nie widać go na zdjęciach.
a na pewno rewelka jest domach położonych wyżej i jeszcze w takim jednym co jest w głębi za tą druga plażą za mariną.
masa ludzi , na kamerkach tego nie widać. jak my jeździmy we wrześniu to jest dosłownie paręnaście osób na plaży. zrób zdjęcie swojego apartamentu , masz dobry widok na morze ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
MY wyjechaliśmy w ubiegłą sobotę ok 6 rano.
Radom-> A1-> Wiedeń-> Maribor poszła super. Choć w przeciwnym kierunku, od końca 2 pasmówki za Wiedniem korek aż do granicy.
W mariborze nocleg, tu mogę spokojnie polecić apartamenty Bolfenk położone w Hoćko pohorie. Zapłaciliśmy 450 pln za 2 rodziny, w sumiie 4 dorosłych i 5 dzieci.
W niedzielę o 8 wyjazd do Sibenika trasa standard, bez objazdów itd. Przez chwilę, już w chorwacji był korek, ale nic strasznego.
W chorwacji upał jak cholera i dużo ludu, widać, że chorwacja przejęła turystów z egiptu i innych ISIS destynacji.
Pzdr
LucaTrack events-M3RS Cup-300/ /S-max 2.0T Powershift/MX5 ND ;-)
Komentarz
-
-
nibelung, czyli jechałes przez słowenie ? nie wiem po kiego grzyba ludzie sie na barwinek pchają ..bo bliżej 150km ?
mam zawsze problem z przejechaniem przez wiedeń jak jadę z powrotem , coś mi columbus jakieś bzdury pokazuje..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o trasę. Znajomi już 8 lat jeżdżą próbowali każdą trasę i mówią że najlepsza jest Trasa (cena/jakość) zwardoń bratysława gyor veszprem koło balatonu i dalej e71. Autko zagazowane więc liczę ze stacjami gazowymi. Ja w tym roku jadę ponownie do mariny koło trogiru cena 30 euro dziennie + mała opłata klimatyczna za mieszkanie klimatyzowane 4 osobowe z kuchnią łazienką. Najlepiej wrzesień super sprawa ceny niskie (sezon się kończy) pogoda super a woda czysta ciepła godzinami można dryfować
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lacosteJeśli chodzi o trasę. Znajomi już 8 lat jeżdżą próbowali każdą trasę i mówią że najlepsza jest Trasa (cena/jakość) zwardoń bratysława gyor veszprem koło balatonu i dalej e71.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez aro_40Zamieszczone przez lacosteJeśli chodzi o trasę. Znajomi już 8 lat jeżdżą próbowali każdą trasę i mówią że najlepsza jest Trasa (cena/jakość) zwardoń bratysława gyor veszprem koło balatonu i dalej e71.
Komentarz
-
Komentarz