Był. Raz i wystarczy.
Chciałem przejazdem zaliczyć kąpiel w morzu...
Niestety, dzikie tłumy na plaży skutecznie mnie odstraszyły.
Niedaleko jest miejscowość Drage. Tam w cichym porcie zatrzymaliśmy się, żeby coś zjeść.
Miejsce wydawało się spokojne, ale obawiam się że wieczorem już tak spokojnie tam nie jest, a to za sprawą wielkiego kempingu "Oaza Mira".
Małe kąpielisko przy porcie jest fajne, jest nawet prysznic ze słodką wodą.
Trochę dalej w kierunku cypla z kempingiem miejsca do kąpieli są ciekawsze, ale jest też więcej ludzi. Trzeba bardzo uważać na jeżowce, których tam jest zatrzęsienie. Na szczęście dno gwałtownie się obniża, co rozwiązuje ten problem. Ale do wody trzeba jakoś wejść i z niej wyjść.
Wielkim atutem są przepiękne widoki na adriatyckie wybrzeże.
Dzieki za info.Jak w Makarskiej dałem rade to i tu może się jakoś odnajdę. :wink:
Klamka zapadła, ost. tydzień lipca oraz pierwszy sierpnia-"Pakistan"
Drage, polecam byłem w zeszłym roku na przełomie sierpnia i września. Cisza, spokój.
Męskie towarzystwo(brat i dorosły syn). Raz na jakiś czas mogę każdemu polecić taki
wyjazd bez swojej połowy.
pozdrawiam Marcin
No ja właśnie tez sie powoli przymierzam do powrotu na Chorwacje po wielu latach :lol:
Więc jezeli już to też nie mam tam zadnego namiaru, zostaje albo wcześniejsza rezerwacja albo wyjazd w ciemno
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
dawcio, narazie sam nie wiem
Dawniej jeździłem do Rovinj bo miałem tam "metę"
A teraz troszkę za duzo lat upłynęło i chyba musze poszukac nowej miejscówki.
Dlatego tak zapytałem na forum bo w większej ekipie zawsze sie raxniej jedzie 8)
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
To ja zapytam "starych bywalców" KrK-a co by polecili (który rejon Krk albo którą miejscowośc)??
Interesuje mnie apartament 2+1, w miare blisko morza, najlepiej z klimą z uwagi na problemy zdrowotne dziecka, łagodnie opadające dno morskie, naiwerzchnia plazy mniej istotna
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz