Wielkościowo BMW 3 GT (i 4-ka) jest naprawdę duże - bagażnik ma chyba większy niż 5-tka Natomiast wykończenie wnętrza trochę jednak na poziomie klasy Golfa. Nie jest źle, ale spora przepaść między BMW 5 czy Audi A6. Mnie irytuje brak elektrycznego hamulca ręcznego, nawet w opcji.
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez tadziakWielkościowo BMW 3 GT (i 4-ka) jest naprawdę duże - bagażnik ma chyba większy niż 5-tka Natomiast wykończenie wnętrza trochę jednak na poziomie klasy Golfa. Nie jest źle, ale spora przepaść między BMW 5 czy Audi A6. Mnie irytuje brak elektrycznego hamulca ręcznego, nawet w opcji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexNo 5gt jest dla mnie niezwykle szpetna, fuj :cry:
z innej beczki . jeździłem teraz exeo kombi , zawias fajnie wyciszony , podejrzewam że bije na głowę O3 bo O2 na pewno...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
tadziak, oni mają dobrze doposażoną, np.: skórka fajna, pompowane fotele, 8 biegowy automat, duża navi, 19 stki, x-drive. Nie powiedziałbym, że to golf, również w środku :P
[ Dodano: Sob 29 Sie, 15 17:11 ]
perfex, no tak, 5 gt, jest brzydsza niż 3 gt. walory użytkowe ma jednak niesamowite ta 3, byłem w szoku wczoraj :wink: no i silnik całkiem przyjemny 2.0d 184 ps - jeszcze nie jechałem, bo nie miałem papirów ze sobą wczoraj, ale dane producenta mówią: 7,8 do 100 i maks 225, na takie pudło to niezły wynik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981no i silnik całkiem przyjemny 2.0d 184 ps - jeszcze nie jechałem, bo nie miałem papirów ze sobą wczoraj, ale dane producenta mówią: 7,8 do 100 i maks 225, na takie pudło to niezły wynikPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez toomaszSilnik jaki mam to 2.0 diesel i powiem, ze w środku jest głośno...
spróbuje się tą gt5 przejechać z klientem jak przyjedzie po coś..
[ Dodano: Wto 01 Wrz, 15 10:12 ]
mam prośbę , brat kupuje używaną x5 . chce ją wziąć w lisingu . czy mógłby ktoś znający sie mocno na tym dać mi swój nr telefonu na pw żebym zadzwonił i z nim pogadał na co musi zwracać uwagę , ewentualnie brat zadzwoni. dość pilne.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
The New ©KODA Superb SportLine: Sporty appearance at the 66th International Motor Show 2015 in Frankfurt.
The ©KODA Superb SportLine will be available with all the current
Superb engines and in both hatch and estate versions. The black 18- or 19-inch alloy wheels, the tinted rear side windows and back window (sunset) in the exterior plus three-spoke sports steering wheel and gear knob finished in leather, sports seats with exclusive seat covers, pedals in an aluminium finish and carbon trim elements in the interior.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSIThe New ©KODA Superb SportLine: Sporty appearance at the 66th International Motor Show 2015 in Frankfurt.
The ©KODA Superb SportLine will be available with all the current
Superb engines and in both hatch and estate versions. The black 18- or 19-inch alloy wheels, the tinted rear side windows and back window (sunset) in the exterior plus three-spoke sports steering wheel and gear knob finished in leather, sports seats with exclusive seat covers, pedals in an aluminium finish and carbon trim elements in the interior.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Enriquez, to bidnie zrobiony fotex w photoshopie. to coś na dachu, to dach budynku w tle...
[ Dodano: Pią 04 Wrz, 15 17:29 ]
OrsonTSI, no ten monte carlo to wygląda godziwie. A zresztą mogliby wprowadzić superba rs o takim designie jak ten monte carlo niebieski, tymbardziej, że jest fabia i octavia rs, nic nie stoi na przeszkodzie i tam zapodać ten engine 280 ps. tylko oczywiście zapodać czterołap już. bo bezsensu, żeby wersja 280 ps wyglądała jak active prawie :P
bo jednak "monte carlo" to tylko pakiet, który jest tylko "czasowy" do wersji nawet z bida silnikiem pod maską, a rs to już stała wersja/rodzaj wyposażenia i designu najmocniejszej wersji.
osobiście mam bekę np. z fabii II monte carlo w wersji 1.2 tsi 85 ps...wygląda jak rska, a silnik 85 ps...po grzyba takie kapcie, zawieszenie i siedzenia? żeby na to patrzeć tylko i silnik bardziej się zdyszał? hehe :P
przypominają mi się wtedy czasy wszechobecnego tuningu GIII, wyglądających co niektórych gustownie jak VR6, a pod maską gościł np. 1.4i 60 ps i ledwo jechał na swoich kołach.... :roll:
Komentarz
-
Komentarz