Przeczytałem ostatnie kilka stron i robi mi sie niedobrze ...
Prosze o zrozumienie ale czy istnieje tylko Liqui Moly i Motul ?
Nie mam zadnego interesu oleje biorę od osób w tym wyspecjalizowanych ale
nie wspomnę że na co drugiej albo trzeciej stronie pojawia się fraza oliwiarka heheh
I jak widac dziwne reklamy osób które przyklaskują i piszą niestworzone rzeczy o tych olejach...
Wiem że każde forum ma obstawę jakiś handlarzy którzy maja tym sposobem darmowa reklamę ale miejcie trochę wyczucia bo naprawdę sa inne oleje od LM i Motula.
Sam mam duzo wspólnego ze Sportem i uwierzcie mi Motul juz nie jest tak dobry jak kiedys kiedy zaczęto go sprowadzać z Francji.
Nikt nie pisze o Millersie, nikt nie pisze o Valvoline, o Orlenie, Agipie, Fuchs-ie ....
Prosze o zrozumienie ale czy istnieje tylko Liqui Moly i Motul ?
Nie mam zadnego interesu oleje biorę od osób w tym wyspecjalizowanych ale
odnosze wrażenie że jest tutaj spektakl kilku osób związanych z LM i Motulem :P
I jak widac dziwne reklamy osób które przyklaskują i piszą niestworzone rzeczy o tych olejach...
Wiem że każde forum ma obstawę jakiś handlarzy którzy maja tym sposobem darmowa reklamę ale miejcie trochę wyczucia bo naprawdę sa inne oleje od LM i Motula.
Sam mam duzo wspólnego ze Sportem i uwierzcie mi Motul juz nie jest tak dobry jak kiedys kiedy zaczęto go sprowadzać z Francji.
Nikt nie pisze o Millersie, nikt nie pisze o Valvoline, o Orlenie, Agipie, Fuchs-ie ....
Komentarz