hmmmm to nie wiem u mnie na pirelli jest odcisniete 2910 i tez powinienes miec gdzies tylko 4 cyferki
OPONY zimowe - temat zbiorczy
Zwiń
X
-
zrobiłem 400 km na Savach i jak na razie O.K. Wydają się miękkie i trzymają się dobrze drogi. Nie są zbyt głośne. Zobaczymy jak na śniegu, błocie i lodzie będą się spisywały 8)...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauWtorek, chyba coś źle patrzysz. U mnie było normalnie DOT 3510
Wtorek zobacz po drugiej stronie opony czy nie masz tak jak ja...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Dobrze, dobrze. U mnie też tak jest na UG7+ po ich jednej stronie. Po drugiej jest to samo plus dodatkowo zwykły DOT 2010 ( 20 tydzień 2010 ).
Wtorek zobacz po drugiej stronie opony czy nie masz tak jak ja...
Dziekuje za informacje.
Komentarz
-
-
No to i ja dopowiem co nieco. Borykalem sie miedzy UG7+ (wiele opinii) i Alpin A4 (nowosc - zero opinii).
Zaryzykowalem i octasia juz smiga na michalkach.
PIerwsze wrazenie bardzo pozytywne. Trzymanie bardzo dobre na suchym jak i mokrym asfalcie. Oponka pod wzgledem glosnosci do wytrzymania choc powyzej 120 na suchym troszke ja slychac ale naprawde idzie wytrzymac.
Ogolnie pierwsze wrazenie bardzo pozytywne. Teraz tylko czekam na snieg zeby zobaczec jak poradzi sobie ze sniegiem i blotem posniegowym. Rozmiar 195/65 R15.
Drugie kombi 205/55R16 wrazenia calkiem identyczne.
Komentarz
-
-
Jakie opinie macie na temat UNIROYAL?
Oto wynik testu: http://www.24opony.pl/akt,0,43/adac-...h-2010-11.htmlJuż odebrane A3 TFSI limuzyna
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez progressowyJakie opinie macie na temat UNIROYAL?PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez progressowySprzedawca zaproponował mi UNIROYALe 205/60R16 w cenie 300zl/szt.Na tescie ADAC wypadły dobrze. Chce tez zaciagnac Waszej opini.
Dzieki za pierwszą opinie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pikokishtwardawo w sensie że opony są twarde czy rozmiar nie pasuje na zimę
Opony wzmacniane stosowane są zarówno w autach o dużej masie całkowitej jak i również w tych, które zostały wyposażone w silniki o dużej mocy. Dzięki sztywniejszej ścianie bocznej są bardziej stabilne podczas jazdy (samochody ciężkie) oraz pozwalają na osiąganie wysokich prędkości podczas, których nie dochodzi do zjawiska nadmiernych odkształceń.
Opony takie mają lepszą przyczepność podczas pokonywania zakrętów i dają kierowcy większe doznania z szybkiej jazdy. Przy zakupie opony musisz zapytać się czy są zalecane przez producenta auta, ponieważ to on określa jaki rodzaj ogumienia należy stosować w danym modelu pojazdu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11z racji większej sztywności, mogą np. zmniejszyć komfort podróżowania.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paisakA czy ktos wie, jak sie sprawuja na octavii goodyerar ultragrip 7+ w rozm. 205/55R16?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Zamieszczone przez paisakA czy ktos wie, jak sie sprawuja na octavii goodyerar ultragrip 7+ w rozm. 205/55R16?
Komentarz
-
Komentarz