Takiej odpowiedzi oczekiwałem. DZIĘKI!
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
Osram Silverstar 2.0,
Osram NB Unlimited,
Tungsram ML +90
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, które z tych żarówek będą się lepiej spisywać w nocy oraz w deszczu? Jazda nocna mnie męczy, dlatego szukam czegoś co się najlepiej spisze w tych warunkach.
Może jeszcze coś innego zamiast tego co u góry?
Komentarz
-
-
W nocy kiedy jest brzydka pogoda sobie dobrze radzą? Mam dzienne więc wytrzymać powinny jakiś znośny czas. Zależy mi na tym by podnieść komfort nocnej podróży, żeby nie męczyło mi to tak wzroku.Zamieszczone przez ernestowskiMi pod względem praktycznym odpowiada Osram NB, ale estetycznie ni za bardzo.Zamieszczone przez naverOsram Silverstar 2.0,
Osram NB Unlimited,
Tungsram ML +90
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadok-pax, 2 lata wytrzymały? Ktora generacja? Pierwsza, plus czy unlimited?
Były to H4 - OSRAM NIGHT BREAKER PLUS. Musiałem poszukać starych e-maili z zakupu, a podczas poszukiwań okazało się że były zakupione we wrześniu 2012 (czyli troszkę wcześniej niż przypuszczałem :lol: ). Należy nadmienić, że mam światła dzienne i że osramy nie zakończyły żywota ale znalazły się teraz w starej Felicji.
Pozdrawiamk-pax
Komentarz
-
-
zaczynam brać pod uwagę tę Twoje mógł byś podesłać mi jakieś fotki jak to świeci np w słoneczny dzień i w nocy?może być z fona fotaZamieszczone przez Klimapromader, wszelkie "xenon look" to porażka, szczególnie jeśli mowa o żarówkach do świateł przeciwmgłowych. Nie bez przyczyny do przeciwmgłowych stosowało się klosze o barwie żółtej selektywnej.
Jak chcesz dobrą żarówkę H3 z homologacją w bardzo dobrej cenie, to polecę od siebie Philips Vision +30%. W Auchanie kupiłem po 10zł/szt.
Komentarz
-
-
w sumie tak chciałem mieć jakieś przybliżenie...jeśli inne miały by np barwę 4300k to wtedy było by widać te było by jakieś porównanie tak jak jest teraz u mnie wszystko 5000k a h3 3200...bardziej ciekawiło mnie jak to widać za dnia bo niektórych żarówek w ogóle nie widać z soczewki,próbowałem kiedyś h3 smd led...kompletna klapa
Komentarz
-

ops:
Komentarz