Takiej odpowiedzi oczekiwałem. DZIĘKI!
Polecam żarówki!!!
Zwiń
X
-
Osram Silverstar 2.0,
Osram NB Unlimited,
Tungsram ML +90
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, które z tych żarówek będą się lepiej spisywać w nocy oraz w deszczu? Jazda nocna mnie męczy, dlatego szukam czegoś co się najlepiej spisze w tych warunkach.
Może jeszcze coś innego zamiast tego co u góry?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ernestowskiZamieszczone przez naverOsram Silverstar 2.0,
Osram NB Unlimited,
Tungsram ML +90
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadok-pax, 2 lata wytrzymały? Ktora generacja? Pierwsza, plus czy unlimited?
Były to H4 - OSRAM NIGHT BREAKER PLUS. Musiałem poszukać starych e-maili z zakupu, a podczas poszukiwań okazało się że były zakupione we wrześniu 2012 (czyli troszkę wcześniej niż przypuszczałem :lol: ). Należy nadmienić, że mam światła dzienne i że osramy nie zakończyły żywota ale znalazły się teraz w starej Felicji.
Pozdrawiamk-pax
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Klimapromader, wszelkie "xenon look" to porażka, szczególnie jeśli mowa o żarówkach do świateł przeciwmgłowych. Nie bez przyczyny do przeciwmgłowych stosowało się klosze o barwie żółtej selektywnej.
Jak chcesz dobrą żarówkę H3 z homologacją w bardzo dobrej cenie, to polecę od siebie Philips Vision +30%. W Auchanie kupiłem po 10zł/szt.
Komentarz
-
-
w sumie tak chciałem mieć jakieś przybliżenie...jeśli inne miały by np barwę 4300k to wtedy było by widać te było by jakieś porównanie tak jak jest teraz u mnie wszystko 5000k a h3 3200...bardziej ciekawiło mnie jak to widać za dnia bo niektórych żarówek w ogóle nie widać z soczewki,próbowałem kiedyś h3 smd led...kompletna klapa
Komentarz
-
Komentarz