W trakcie pracy z kabelkiem dochodzi do utraty połączenia z magistralą CAN - nie wiem, jaka jest przyczyna - mechaniczna (połączenie wtyczki z gniazdem diagnostycznym), czy programowa.
Czy ktoś ma/miał podobny problem?
Czy mogę sprawdzić klimę za pomocą VCDS, w ciągu niecałego roku ubyło mi ok 200 gr czynnika, co wydaje mi się trochę dużo, poza tym widzę drobną plamę na chłodnicy, narazie nie chcę tego ruszać przez miesiąc, ale jak można coś sprawdzić za pomocą dostępnego sprzętu to chętnie bym to zrobił.
Tak ale akurat zostawiłem auto na nabicie i poszedłem coś załatwić, a gość nie ma opcji aby dodać UV, wróciłem to powiedział, że brakowało 200, mój błąd bo nie zapytałem czy dodaje UV, teraz poobserwuje z miesiąc, jak ubędzie to zrobię UV i będą szukać, co nie zmienia faktu że w rok powinno ubyć 50-70, a ubyło x3.
Panowie,mam Bolero ale nie wyswietla grafiki przy cofania, Optical parking system.Jako ze wybieram sie do ASO moze by mi to zakodowali,tylko czy wiedzą jak?! Moze podpowiecie,a ja to podrzuce w serwisie.Pozdr.
Enriquez, jeszcze raz proszę o pomoc,
wszystko pięknie ładnie, ale nie mam opisów i nie wiem gdzie mam wywalić tego aux'a.
W 56-radio mam takie kodowanie:
Komentarz