A nie mozna pewnych plikow dodac do akceptowanych przez system ??
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez dawciopany czy ktoś się orientuje dlaczego mój VCDS 12.12.3 nie przyjmuje wyłączania ryglowania dzwi :?: Tzn zapisuje i przyjmuje,ale jak znów wejdę w centralną elek. nadal jest zaznaczony bajt 0 bit 1,2 :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawciodlaczego mój VCDS 12.12.3 nie przyjmujeTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Od jakiegoś czasu dostępna jest beta 16.3 , jedyna wada to to, że po aktualizacji kabla nie działają poprzednie wersje VCDSa.
[ Dodano: Wto 12 Kwi, 16 21:37 ]
Majki891, z internetu?Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Deo, kolega Majki891 jest świeży, także możliwe że nie jest zaznajomiony z tematem, także żeby popatrzeć co i jak potrzebujesz kabel diagnostyczny np. VCDS oryginalny (drogi) chinczyk (tani) gdy kupujesz kabel diagnostyczny dostajesz do niego oprogramowanie, możesz również ale tutaj mogę się mylić a więc poprawcie mnie, kupić kabel VAG-COM z szyna KKL nie jest drogi a do O1 powinien wystarczyć, również są interfejsy tak zwane ELM ale są g... warte (wg. mojej opinii).
Jeśli chodzi tobie tylko o sam program ( jeśli posiadasz już kabel ) to w necie powinieneś znaleźć bez problemu np. na chomiki.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz