Psia krew, a swój zgubiłem albo mi ktoś podpierdzielił, bo wziąłem do roboty, żeby koledze checka sprawdzić i wsiąkł się pod ziemię, a ja nie mogę skojarzyć co się z nim stało..
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
ja kupiłem od sprzedawcy I&UOBD ELECTRON TECHNOLOGY CO LTD
może kontakt bezpośredni ze sprzedawcą pomoże"Oktawio był dobrze zapowiadającym się piłkarzem. Każdą wolną chwilę spędzał na treningach piłki nożnej przed domem. Pewnego razu piłka wyleciała na ulicę. Nieuważny Oktawio wpadł pod samochód i zmarł.
Jaki z tego morał? Szkoda Oktawia "
Komentarz
-
-
-
Nie rozumiem tego napisał chińczyk
Not Work all following cars:>>>>>>>>
all Golf 6, Polo 1.2
Seat Ibiza
SKDA Octavia
VWPolo 2015
VW Caddy 2011
Passat B8 from 07.2014
SKDA Fabia (5J)
VW GOLF 6 1.6 TDI
SKDA Octavia II 1.2TSI (engine CBZB) 2011
VW Polo 6R 2012(OK)
AUDI A6 C7 2014, 2.8 FSI
Passat B8 MQB 07.2014.
Passat B7 OK
SKDA Rapid 2013
VW Polo 1.2 TSI 2011
VW Touran 2010 Silnik 1.6tdi CR CAYC
Do popularnego silnika 1.2 TSI montowanego w FIIFL się nie nadaje ? Jak kupowałem VCDS 15.7.0 to czegoś takiego nie widziałem napisanego, faktem jest że potem nie dało się wejść w bloki pomiarowe silnika jak to bywało zazwyczaj trzeba było Measure cos tam wybrać....
[ Dodano: Pią 09 Wrz, 16 08:39 ]
Zamieszczone przez Deonaver, ja testowałem wczoraj na aucie kolegi i jakoś nie zauważyłem różnic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftBo te silniki lacza sie w inny sposob
Zamieszczone przez Maicroftw 12.12 oraz 15.7 normalnie laczylem sie z CAYC czy nawet takim wynalazkiem jak CAYD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micrusecMasz na myśli wejście w Measuring Block w zakładce Engine a następnie wyklikanie co Cię interesuje ??
dawcio, 12.12.0 czy 12.12.3, bo ten pierwszy faktycznie czasem nie dziala?? Wymienic na 15.7 i problemu nie bedzie, ponizej z jakim laczylem sie w ubieglym tygodniu
VCDS Version: Release 15.7.0 Running on Windows 10 x64
Address 01: Engine Labels: 03F-906-070-CBZ.clb <---- CBZB 1.2TSI w O2FL
Control Module Part Number: 03F 906 070 F HW: 03F 906 070 F
Component and/or Version: SIMOS10.10H03 9680
Komentarz
-
-
Swoją drogą czy ktoś kiedyś może sprawdzał jaki jest upływ prądu kiedy podłączony mamy kabel ?
Bo moj aku, który pierwszej świeżości nie był, niestety umarł ostatecznie właśnie po podłączeniu VCDS i autoscanie. Wcześniej ledwo zakręcił, ale myślałem, że się doładuje po tym jak żona nie domknęła drzwi (octavia odcina prąd do MD i lampki - więc po chwili nic się już nie świeci) ale pojechałem do roboty, tam podpiąłem jeszcze kabel celem sprawdzenia, czy nie pojawiły się jakieś błędy, a po tym już nie odpaliłem bez kabli auta :diabelski_usmiech
Upływ prądu jakiegoś lewego wykluczyłem, bo miernik po godzinie pokazywal 20-30mA, dlatego ciekawi mnie jaki może być upływ przy "ciągnięciu" danych z ECU.
Komentarz
-
-
czy ktoś wie coś o istnieniu kompletnej listy funkcji możliwych do zakodowania VCDSem? pozbierałem dane z kilku stron ale jest tam raptem 8-10 funkcji, a możliwości są z pewnością większe."Oktawio był dobrze zapowiadającym się piłkarzem. Każdą wolną chwilę spędzał na treningach piłki nożnej przed domem. Pewnego razu piłka wyleciała na ulicę. Nieuważny Oktawio wpadł pod samochód i zmarł.
Komentarz
-
-
Karczol, patrz na www.my-gti.comPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Ciekavy, dzięki za link, szukałem typowo pod Octavię i ten link nie wpadł mi w ręce"Oktawio był dobrze zapowiadającym się piłkarzem. Każdą wolną chwilę spędzał na treningach piłki nożnej przed domem. Pewnego razu piłka wyleciała na ulicę. Nieuważny Oktawio wpadł pod samochód i zmarł.
Komentarz
-
-
koledzy gdzie szukać i jak wył. takie pstrykanie w drzwiach za każdym razem jak się rusza z pod swiateł,wyglada to tak jakby sprawdzał czy drzwi są zamknięte.Wiem że tak wcześniej nie miałem,ale nie pamietam które to to.Aha mam ustawione zamykanie drzwi po przekroczeniu 15km/h,a nadal sprawdza takie ciche(pstryk pstryk)
Komentarz
-
Komentarz