Fazana/Pula czyli jakieś 40 km... od Ciebie. :P ale w Rovinj tez byłem a to już bliziutko było.
To faktycznie niedaleko :P Do Rovnij chcieliśmy płynąć statkiem, ale odpuściliśmy. Tym razem były wakacje bez zwiedzenia obszernego, następnym razem będą inaczej. Na rowerach to jednak była za długa trasa do Rovnija :P
mi na szczęście nie... chociaż młody palnął przy małżonce, że tacie wpadła w oko jedna Chorwatka :szeroki_usmiech widać musiał zauważyć, na szczęście małżonka nie zaskoczyła, bo była zajęta widokami.
O kurde... tylko jakimi :roll: Może jacyś Chorwaci
musiałem szybko z aparatu zgrać zaraz po przyjeździe. Mam jeszcze inne piękne widoki z nad MORZA :diabelski_usmiech ale to po 24h można dodać do wątku :wink:
Zamieszczone przez ruwado
wpadła w oko jedna Chorwatka
ojjj mi też wpadła w oko taka jedna długonoga "czarnulka"... :slinka
[ Dodano: Wto 10 Wrz, 13 22:20 ]
Zamieszczone przez ruwado
gonić k...wa było
no pogoniłbym ...ale jak bym dwie dogonił to w moim wieku ... prawie zawał murowany :szeroki_usmiech
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Mnie takie w kadr wlazły w tym roku w Budvie Żonka która szła obok zaraz zkumała i spytała czy to przypadkiem nie na forum OCP. To z kelnerką w restauracji Bałkan w Petrowacu to sama robiła. Zawsze powtarza, że zdrowemu facetowi zawsze popatrzeć wolno :diabelski_usmiech
Jakie ciekawe "plażowe" dyskusje, a ja głupi oglądałem padakę naszej reprezentacji w necie... I po co mi to było. :szeroki_usmiech
A wracając do tematu, to wnioskuję z powyższych postów, że wszystko z nami w normie... :lol:
Zamieszczone przez Rok z Bagien
Majowy,
fociłeś z drogi ?
Ale pusto tam we wrześniu. W sierpniu takie zdjęcie ok. 6.00 byłoby możliwe. :roll:
pzdr
Tak, zaraz za zejściem schodami do baru.
Długo szukałem takiego miejsca jak Bratus i się nie zawiodłem. Baaaardzo przyjemnie, mało ludzi, można się spokojnie rozłożyć i odpocząć. Z tego co mówili w tym roku nie było tłumu turystów. Ponoć mało Polaków przyjechało...
Zamieszczone przez leonn
A co to :shock: rekin? 8) czy zimne morze? :wink: że nikogo nie ma w wodzie :roll:
Fota była robiona koło 18, wszyscy raczej już się zbierali i na piwko :lol: Ile można siedzieć w tej zimnej wodzie??
Kurcze jutro ostatni dzień i trzeba będzie się zbierać... :cry:
Komentarz