Zamieszczone przez JerzyM73
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez chesttero30 jurków za dobę
Znajomi tydzień wcześniej inna kwatera 35e, ale z internetamiZamieszczone przez BubaBrela w lipcu, 40€/ dobę /2 osoby w ciemno, godzina biegania, wyposażenie - 'all'
bardzo dobre ceny - rok temu ale we wrześniu (w Tucepi) w pierwszym rzędzie 35€, a tu proszę - w szczycie da się taniej 8)
btw nie mogę doczekać - w tym roku jadę z taką dzidą :lol:
oczywiście ze stosownymi pozwoleniami 8)
mam nadzieję upolować coś na grilla :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74JerzyM73 napisał/a:
- wie ktoś do jakiej miejscowości można dojechać, jeżeli chodzi o kierunek Mostar ???
1 km za przejście graniczne :lol:
http://www.openstreetmap....43.1160/17.6578
Bardzo fajnie się tam jedzie do MNE. Masz bramki autostradowe potem 2 x bramki graniczne i wskakujesz na całkiem fajną M6 i lecisz dalej (jechałem w tym roku w lipcu)
Komentarz
-
-
Ciąg dalszy relacji z pobytu w Cro.
Przeżyliśmy z Enriquezem załamanie pogody, niestety, dopadło i nas na Braciu.
Przez 2 dni, pojawiło się na niebie kilka chmur, temp. spadła z jeden stopień, a słońca nie było chyba z 15 minut.
Jakoś przeżyliśmy... :lol: :lol:
Tylko kurna ileż można tego piwa pić ?
I wina, i brandy... :roll:
Do tego te palmy, wszędzie.
I jeszcze ta cykada, ale się uwzięła... :wink:
Napisałbym jeszcze coś, ale Enriquez mówi, by iść by piwo. :diabelski_usmiech
Ma dar przekonywania, idę, pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltPozdrowienia z Zivogosce Blato.
teraz myśle o czymś z lepszym widokiem , może troszke wyżej od plaży..
[ Dodano: Sob 09 Sie, 14 09:37 ]
ewentualnie może dasz rade z dwa zdjęcia zrobić i wkleić , a jak Ci się nie uda to [email protected]O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rok z BagienCiąg dalszy relacji z pobytu w Cro.
Przeżyliśmy z Enriquezem załamanie pogody, niestety, dopadło i nas na Braciu.
Przez 2 dni, pojawiło się na niebie kilka chmur, temp. spadła z jeden stopień, a słońca nie było chyba z 15 minut.
Jakoś przeżyliśmy... :lol: :lol:
Tylko kurna ileż można tego piwa pić ?
I wina, i brandy... :roll:
Do tego te palmy, wszędzie.
I jeszcze ta cykada, ale się uwzięła... :wink:
Napisałbym jeszcze coś, ale Enriquez mówi, by iść by piwo. :diabelski_usmiech
Ma dar przekonywania, idę, pozdropozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
witam, ja już w dom.
Wczoraj około 12 wyjechałem Z Stanici (Omis). Pierwszy korek na Jadrance przed Splitem, drugi na długim podjeździe na autostradzie (masakra cały długi podjazd od mostu na dole do tunelów na górze w korku bo prawy pas zamknięty więc TIR'y ciągną się środkowym). Na bramkach spokojnie, tzn na pierwszej (Zagrzeb) bo płaciliśmy kartą, "gotówkowcy" mieli 2km stania, na drugiej już tak pięknie nie było. To samo na granicy ze Słowenią, stania było chyba na 40 minut (zgaszone silniki i spacer przy aucie był). W Ptuj odbiłem na Lenart więc nie wiem co się działo w Słowenii, Austria bez zatwardzenia, Czechy i Polska to luzik, ze względu na porę Czasem jakiś celebryta na lewym powodował zatwardzenie. Cała trasa w 16h przejechana z tego jazdy było 12h ... Szerokiej drogi jadącymPisał Sebastian
Komentarz
-
-
Ja też już w domu. Z Baśki Vody do Łodzi 14 dodz. jazdy, 1405 km, średnia 100 km/h co przy korku na bramkach w Lucko - 35 min stania do zjazdu na prawe pasy i objazdem granicy Ch/slo - zaraz za bramkami w prawo na alternatywn.przejście i zamiast. Na Mureck z ptuja pojechałem na Maribor gdzie stracielem z 15 min to czas rewelacja.
Później dokładnie opiszę jakie to przejście aby inni mieli info na przyszłość .
Za Wiedniem na Breclav wg mnie lepsza opcja
Wyjechałem w sobotę o 7:50O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
https://www.neckermann.pl/wczasy/sam...sort.html?show[date_start]=2014-08-03&show[period]=12
Trochę długi ten link.
Jest fajnie. 8)
Komentarz
-
Komentarz