namo, nie znudził Ci się Pag? Zawsze w tą samą miejscówkę jeździsz? Daj namiary bo nie wiem gdzie się wybrać w przyszłą środę
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
namo
dudek_t, to już 3,5 raza w Pagu u jeszcze a nie byłem we wszystkich zajebistych miejscówkach. Zakolegowałem się z gospodarzami Apartmani Mary i nie wypada być w Chorwacji i nie spać u nich. W środę chyba mają wolne 2 apartamenty, będziesz tu miał towarzystwo Polaków.
Komentarz
-
namo
-
Czy ktoś z Was może polecić jakiś sprawdzony apartament (chodzi o pokój z aneksem kuchennym - gotowanie dla dziecka) lub kemping (myślimy o domku) dla rodziny 2+1 (dziecko ok. 11 m-cy)? Utrudnieniem jest termin - dojazd na miejsce powiedzmy 21.09 i pobyt ok. 2-2,5 tygodnia. Chcemy coś blisko morza i niedaleko jakiegoś miasta/miasteczka by nie umrzeć z nudów. Nigdy nie byliśmy w Chorwacji i nie mamy wielkich preferencji co do regionu - chcemy coś nad morzem.
Budżet - ok. 2500zł - czy to wystarczająca kwota czy raczej skromna?
PS. Sorry za pójście na skróty ale nagle diametralnie zmieniły nam się plany wakacyjne (praca ) i musimy podjąć szybko decyzję co robićJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
namo
Napisz do Marijana Cizmadija po angielsku w tej sprawie. Masz u niej wyposażoną kuchnię i ciekawe okolice.
Komentarz
-
namo
Maicroft, za 40 eur to ja siedzę teraz w PAGu. Jak dobrze poszuka to znajdzie coś taniej.
Dodatkowe koszty to 2 baki paliwa w jedną stronę, czyli 4 baki nafty + ok 200 zł jednorazowo winietu.
Komentarz
-
damian1975, jak tam ceny w chwili obecnej?
Ja za tydzień z żoną i rocznym dzieckiem ruszam to mam nadzieję, że już będzie w czym przebieraćOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz