Zamieszczone przez witachu
Jakie tarcze kupic
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Nexus6xman750, Zimmermann "gładki" jest wystarczający
Komentarz
-
-
ja odradzam natomiast polaczenie tarcza trw , klocek ferodo premier - efekt zeszklony klocek... fakt jazda agresywna ale zbyt szybko sie zeszklily.
polecam natomiast tarcze ate + klocki ate , ew brembo + ferodo (nie gna sie wbrew forumowych opiniom)www.gregor10.pl ChipTUNING LPG HAMOWNIA -POMIAR MOCY i AFR Diagnostyka, DPF/FAP OFF
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xman750hmm no dobrze teraz jeszcze mam dylemat bo sprzedawca z lewian.pl twierdzi że warto brac klocki zimmermann i że jak wezmę ds performance to nie zauważę różnicy.. fakt że zimmermanny są 3x tańsze od DSów daje do myślenia...
Tarcze i klocki to zwykly komplet Zimmermann + plyn dot4. Kiedys jezdzilem na zestawie zimmermann + klocki Ferodo i powiem ze kompletny Zimmermann wg mnie jest bardziej skuteczny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blZamieszczone przez xman750hmm no dobrze teraz jeszcze mam dylemat bo sprzedawca z lewian.pl twierdzi że warto brac klocki zimmermann i że jak wezmę ds performance to nie zauważę różnicy.. fakt że zimmermanny są 3x tańsze od DSów daje do myślenia...
Tarcze i klocki to zwykly komplet Zimmermann + plyn dot4. Kiedys jezdzilem na zestawie zimmermann + klocki Ferodo i powiem ze kompletny Zimmermann wg mnie jest bardziej skuteczny.
no już za późno niestety kupiłem zestaw gładkie zimmermanny + ferodo ds performance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xman750Zamieszczone przez blZamieszczone przez xman750hmm no dobrze teraz jeszcze mam dylemat bo sprzedawca z lewian.pl twierdzi że warto brac klocki zimmermann i że jak wezmę ds performance to nie zauważę różnicy.. fakt że zimmermanny są 3x tańsze od DSów daje do myślenia...
no już za późno niestety kupiłem zestaw gładkie zimmermanny + ferodo ds performance
Będziesz Pan i tak zadowolony, tylko wymień sobie od razu płyn hamulcowy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blZamieszczone przez xman750Zamieszczone przez blZamieszczone przez xman750hmm no dobrze teraz jeszcze mam dylemat bo sprzedawca z lewian.pl twierdzi że warto brac klocki zimmermann i że jak wezmę ds performance to nie zauważę różnicy.. fakt że zimmermanny są 3x tańsze od DSów daje do myślenia...
Będziesz Pan i tak zadowolony, tylko wymień sobie od razu płyn hamulcowy.
jak założę to się zobaczy mam nadzieję trochę na tym pojeździć, w ogóle to robię swap z 288/255 na 312/286 do tego przewodyw w oplocie Hel i płyn ATE typ 200 więc i tak powinein byc wypas
Komentarz
-
-
Mam pytanie, jakie dobre tarcze i klocki kupić na przód, przerabiałem już oryginały i jakieś inne, wszystkie mi się pogięły, starałem się oszczędzać a po 3-4 tys poszły na prostowanie, wytrzymały 5 tys i znowu to samo, czy tarcze wentylowane coś dadzą?była Skoda Octavia 1.9 TDI 110KM 2000
a teraz Skoda Octavia 1.8T 180 RS 2004
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87072
https://goo.gl/photos/NaMK4R1TM5eWMCQZA <-- album
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IqwanMam pytanie, jakie dobre tarcze i klocki kupić na przód, przerabiałem już oryginały i jakieś inne, wszystkie mi się pogięły, starałem się oszczędzać a po 3-4 tys poszły na prostowanie, wytrzymały 5 tys i znowu to samo, czy tarcze wentylowane coś dadzą?OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
Komentarz