Czy ktoś kupował tutaj ?
Czy będzie dobry do octavii II fl MY2012?
Pasowac bedzie pasowal, ale po co kupowac stary interfejs jak sa juz 11.X.X?
Aha pamietaj ze moga przywalic clo, choc przy jednej sztuce to mocno watpliwe.
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Znalazłem, ale zanim uzyskam jakieś informacje - jakie są możliwości tego ?
przecież to jest VCDS
Najbardziej podoba mi się wałek z tym dopiskiem:
"Uwaga: Absolutnie odradzamy stosowanie oprogramowania pobieranego ze stron firmy ADAKO (...)" Ludzie to maja fantazje
A tak szczerze to niech kolega poczyta forum. O kablach i interfejsach było już tyle razy pisane.. Zasadniczo kup VCDS jak najtaniej i nie korzystaj z innego oprogramowania aniezli to dostarczone z interfejsem ( w innym wypadku prawie napewno uszkodzisz interfejs).
A najbardziej uczciwie to nie łamać prawa i kopić oryginalny VCDS w adako. Niestety tanio nie jest...
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Czy ktoś kupował tutaj ?
Kolego ja kupiłem-szkoda kasy przysłali badziew :evil: Kolega INNOVA ma pewny sprzęt :diabelski_usmiech
Tia jasne. Kolega INNOVA ma dokladnie z tego samego zrodla tzn z chin. Moze nie dokladnie od tego sprzedawcy. Tylko kupuje więcej wiec i po nizszych cenach, wiec niech kolega glupot nie opowiada
Wiesz jak się robi coś pierwszy raz to lepiej 10x zapytać niż raz zepsuć
Czy po kliknięciu na SRI będzie mnie pytało jeszcze o coś czy od razu zgasi "wołanie" o serwis na maxi-dot ? Nie przestawi mi czas-okresu międzyobsługowego (mam zmienny) ?
Czy ktoś kupował tutaj ?
Kolego ja kupiłem-szkoda kasy przysłali badziew :evil: Kolega INNOVA ma pewny sprzęt :diabelski_usmiech
Tia jasne. Kolega INNOVA ma dokladnie z tego samego zrodla tzn z chin. Moze nie dokladnie od tego sprzedawcy. Tylko kupuje więcej wiec i po nizszych cenach, wiec niech kolega glupot nie opowiada
Skoro tak twierdzisz chcesz wyśle Ci ten badziew i wtedy napiszesz czy jest ok :twisted:
Nie wiem. Na forum jesteś trzeci z tym błędem w FL. Jak widzisz w scanie masz napięcie ponad 15V. Zgłaszają się instrumenty i CECM. Coś ze stabilizatorem w którymś z tych układów jest nie tak. Ja bym nie kasował tych błedów tylko pojechał do ASO, że ci przygasa wyświetlacz. Z pewnością wymienią na nowy. Masz szczęście, że masz auto na gwarancji.
Komentarz