Zamieszczone przez leszekmw
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
leszekmw, też zawsze jeździłem w ciemno i zawsze znajdywałem, ba, nawet mogłem wybierać, a w tym roku nic nie udało sie znaleźć na dłużej.,.. wszystko pozajmowane, też sie tym zdziwiłem... nocowaliśmy w Breli tylko jedną noc, bo na tyle znaleźliśmy, teraz w Rogoznicy siedze, ale w piątek musimy się wynosić, bo też miejsca nie ma... i nie wiem, czy od razu do kraju wracać, czy spróbować jeszcze raz się wrócić do breli i poszukać jeszcze czegoś na 3-4 dni... nie wie ktoś coś o wolnej kwaterze od piątku ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dylan80ostrzegam, widziałem ludzi bez kwatery z małymi dziećmi bez szans na przespanie się w pokoju i aż mi żal było.. zresztą nad nami też widniało widmo spania w wozie
Od tej pory powiedziałem, że nigdy więcej nie pojadę w ciemno!!! I nikt mnie nie przekona, że warto jechać w ciemno. Moi znajomi w tamtym roku spali dwie noce w CRO we czwórkę w dwuosobowym namiociku kupionym z desperacji w Konzumie. :diabelski_usmiech
Pozdrawiam wypoczywających w Cro, ale macie zajebiście 8)
Komentarz
-
-
Niespełna tydzień temu wróciłem z pierwszego wypadu do CRO, padło na Makarską.
Z noclegiem dla 2 osób nie było większego problemu apartament w dobrym standardzie, klima, taras, częściowy widok na Adriatyk, zacienione miejsce parkingowe :szeroki_usmiech
jedynie brak wifi...sobota rano, 2 godziny szukania.
Pozdrowienia dla wszystkich Cro-urlopowiczów
Komentarz
-
-
wlasnie stacjonuje w drveniku, odwiedziliśmy dziś Dubrovnik, i wiele osób w miejscowościach po drodze stało z kartkami że maja apartmany wolne ....
a to jest ze 120 km jadąc wybrzeżem - na pewno coś sie znajdzie.
no i bardzo mnie zaskoczył nowy tunel za 2,50 Eur na zjeździe z autostrady na makarską. - polecam wszystkim - bardzo skraca dojazd do Jadranskiej magistrali
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chesttero...padło na Makarską.
Z noclegiem dla 2 osób nie było większego problemu apartament w dobrym standardzie, klima, taras, częściowy widok na Adriatyk, zacienione miejsce parkingowe :szeroki_usmiech
jedynie brak wifi...sobota rano, 2 godziny szukania...
wiesz np za 100ojro za noc dla 2 osób to nigdzie nie będzie problemu
Komentarz
-
-
no i bardzo mnie zaskoczył nowy tunel za 2,50 Eur na zjeździe z autostrady na makarską. - polecam wszystkim - bardzo skraca dojazd do Jadranskiej magistrali
:szeroki_usmiech
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kapiwlasnie stacjonuje w drveniku...
Zamieszczone przez kapino i bardzo mnie zaskoczył nowy tunel za 2,50 Eur na zjeździe z autostrady na makarską. - polecam wszystkim - bardzo skraca dojazd do Jadranskiej magistrali
:szeroki_usmiechOII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Ja tunel olałem ale kolega wracając do PL pojechał i podobało mu się.
Jak masz żonę/dzieci nie lubiące serpentynek na początku "riwiery" to wal na tunel. Koszt żaden (20kn)OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
looker, bardziej chodzi mi o czas , serpentynek na jadrance juz sie dość naoglądałem..
; ostatnio pół godziny sie przez targ przebijałem , bliżej sestanowca..
kiedy to otworzyli ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekCytat:
kiedy to otworzyli ?
Już w ubiegłym roku był otwarty tunel do MakarskiejO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez no_fearZamieszczone przez chesttero...padło na Makarską.
jedynie brak wifi...sobota rano, 2 godziny szukania...
wiesz np za 100ojro za noc dla 2 osób to nigdzie nie będzie problemu
Komentarz
-
-
a ja dzisiaj podzielę się refleksją nt zachowania rodaków. Do szału mnie doprowadza palenie papierosów na plaży wśród innych, kiepy na plaży... :evil: O puszkach po Żywcu, Lechu i Tyskim nie wspomnę porozrzucanych po krzakach, pod ławkami itp. Człowiek pojechał na wypoczynek a musi się denerwować. Jakoś inni wczasowicze potrafią odejść na bok z papierosem, posprzątać po sobie...Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SSwitam, ja dzisiaj spędziłem 47 miunt w korku przed Omiś wracając ze Splitu. Ku..a taki mały Omis a korki jak w Częstochowie na DK1 :evil: Jedyny plus to zakupy w czasie stania, zona wyszła kupiła pieczywo i wróciła, a ja się przesunąłem o 3 samochody :twisted:
Kto, przy zdrowych zmysłach robi "badziew sztrasse " przy głównej ulicy Cro - stwierdziłem, że już nigdy nie przejadę przez Omiś - może i to fajne miasto itd
[ Dodano: Czw 07 Sie, 14 21:02 ]
Zamieszczone przez SSa ja dzisiaj podzielę się refleksją nt zachowania rodaków. Do szału mnie doprowadza palenie papierosów na plaży wśród innych, kiepy na plaży... :evil: O puszkach po Żywcu, Lechu i Tyskim nie wspomnę porozrzucanych po krzakach, pod ławkami itp. Człowiek pojechał na wypoczynek a musi się denerwować. Jakoś inni wczasowicze potrafią odejść na bok z papierosem, posprzątać po sobie...
fotkę zatytułowałem idąc śladami klasyka P. Sztura -"nasi tu byli"
[ Dodano: Czw 07 Sie, 14 21:07 ]
Zamieszczone przez leszekmwlooker, bardziej chodzi mi o czas , serpentynek na jadrance juz sie dość naoglądałem..
; ostatnio pół godziny sie przez targ przebijałem , bliżej sestanowca..
kiedy to otworzyli ?
Jak stacjonuje w Baśka Voda to rozwiązanie super - na pewno szybciej - no ale nie zobaczysz wtedy tego napisu - " witamy na riwierze Makarskiej"
PS. Dziś leciałem autostrada do Dubrownika -na razie tylko do Ploce, ale autostrada idzie dalej w kierunku BiH na Mostar - wie ktoś do jakiej miejscowości można dojechać, jeżeli chodzi o kierunek Mostar ???Załączone plikiO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
Komentarz