Zamieszczone przez ruwado
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Arek, EKUZ załatwisz w parę minut. Wypełnij wcześniej formularz online i wydrukuj to będzie szybciej. Przy okazji załatwiania EKUZ załatw sobie hasła do ZIP https://zip.nfz.gov.pl/ap-portal/use...@info?view=001 za jednym razem.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
A pytanko mam odnośnie znalezienia noclegu na miejscu jadąc w ciemno np 25 lipca , macie jakieś doświadczenia z tym związane?-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Planujemy wyjechać o 16 z polski żeby nastepnego dna ok 10 być na miejscu , może się uda. Planujemy okolice Omisu.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Hmm czyli na komary muszę coś zabrać. A gdzie ew indziej proponujecie z dziećmi?-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBArek, te komary miałem w Duce Luka koło Omisu i tylko w nocy w mieszkaniu, na plaży i w dzień nie atakowały.
komary w mieszkaniu są chyba wszędzie, na całym wybrzeżuIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez AdamBaro_40 napisał/a:
komary w mieszkaniu są chyba wszędzie, na całym wybrzeżu
Ja się spotkałem tylko w okolicy Omisu. W okolicy Zadaru np. Bibinje czy Sv.Peter , czy na Pagu nie miałem komarów.
Ale tak jak piszesz Raid załatwia sprawę.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuWaluta idzie w górę. Warto przekalkulować płatność kartą :idea:
Zamieszczone przez ArekA gdzie ew indziej proponujecie z dziećmi?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luk_as2endryu napisał/a:
Waluta idzie w górę. Warto przekalkulować płatność kartą
polecam sprawdzic, bo czesc bankow od 1 czerwca br wprowadzila dodatkowe oplaty za przewalutowanie
Komentarz
-
Komentarz