bob_best, tankowałem na autostradzie i na lokalnych stacjach i nigdy nic złego się nie stało. Spokojnie możesz tankować
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Ja wracałem w niedzielę i na granicy chorwacko - węgierskiej było lekkie zatwardzenie. Na bokach czekały podstawione autobusy (w 2 już siedzieli uchodźcy), było sporo policji i telewizja chorwacka. Co do sprawdzania to standardowo dokumenty i nic więcej. Co innego autokary i busy (na bok i kontrola).Była O I 1,9 TDI,
Jest O II 1,9 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadobob_best, ja zawsze tankowałem przeważnie na INA, OMV, TIFON - na każdej markowej. Zawsze tylko starałem się, żeby to były duże stacje.
jak tam przejazd?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
bob_best, Przydatna apka (korzystałem z niej) z cenami paliw, mapa stacji paliw z cenami, podglądem na kemerki z tras, przejść granicznych, komunikatami drogowymi, opłatami za autostrady, itd. http://www.hak.hr/smartphone/croatia-traffic-infoO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryubob_best, Przydatna apka (korzystałem z niej) z cenami paliw, mapa stacji paliw z cenami, podglądem na kemerki z tras, przejść granicznych, komunikatami drogowymi, opłatami za autostrady, itd. http://www.hak.hr/smartphone/croatia-traffic-infoJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestEurosuper 95 BS oraz Eurosuper 95 BS Class - wiecie czym się różnią?
Ja tankowałem "zwykłą" Eurosuper 95 BS - bez uwag.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadobob_best, jak tam urlop? Nic sie nie chwalisz :cry: :evil:
Więcej wkrótce...Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Mi się Makarska podobała jak jeździliśmy we dwójkę lub ze znajomymi. Teraz, z dzieckiem - nie, nie i jeszcze raz nie. Zależy kto czego potrzebuje na urlopie. Jak całonocnych zabaw i leczenia kaca na przeludnionej plaży to chyba nie ma lepszego miejsca niż Makarska. Ale spokoju to się tam nie znajdzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tMi się Makarska podobała jak jeździliśmy we dwójkę lub ze znajomymi. Teraz, z dzieckiem - nie, nie i jeszcze raz nie. Zależy kto czego potrzebuje na urlopie. Jak całonocnych zabaw i leczenia kaca na przeludnionej plaży to chyba nie ma lepszego miejsca niż Makarska. Ale spokoju to się tam nie znajdzie.
Komentarz
-
Komentarz