Zamieszczone przez Karql
Zamieszczone przez zepter00
Zamieszczone przez Karql
Och dziękuję za to, że pozwalasz mi nie odpisywać i nie weźmiesz tego za nieuprzejmość. Nie mogę, niestety, pozwolić na tak wielka okazaną mi łaskę i szczodrość. :lol: :lol:
Może faktycznie coś zacząłeś... najpewniej będzie to tzw eskalacja. Och i wybacz, że odważyłem się edytować posta. Post był dość długi i sprawdzałem poprawność cytatów i błędy. Nie wiem czy w swej wszechwiedzy zauważyłeś, że wszyscy mamy do tego pełne prawo... Jeśli się dobrze przyjrzysz, służy to tego ten magiczny, wirtualny przycisk o zagadkowej i obcobrzmiącej nazwie "edytuj". Wybacz mi też, że użyte przeze mnie wyrazy okazały się dla ciebie trudne. Przykro mi jeśli musiałeś sięgnąć po słownik. Jak widać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wybacz mi też, że usunąłem posta i zamieściłem go poprawionego po godzinie... Niektórzy, oprócz zajmowania pamięci na forum, muszą też pracować. Gdybym wiedział, że cały weekend w napięciu sprawdzasz forum, nerwowo obgryzając paznokcie i popijając kawę w oczekiwaniu na moją odpowiedź, na pewno bym zamieszczał i poprawiał szybciej. :lol: Daruj sobie tez pisanie zaimków osobowych z wielkiej litery, niby zaprosiłeś mnie kilka dni temu na FB do znajomości ale bez przesady, normalnie robi się to tylko w odniesieniu do osób, które się szanuje i lubi... My lubić się nie musimy ale współuczestnicząc w działalności form będziemy się jako tako tolerować.
Na koniec odwzajemnię życzenia przyczepności, szerokości i zadowolenia ze swojego wyboru opon.
[ Dodano: Pon 23 Lip, 12 16:24 ]
Zamieszczone przez dudek_t
Komentarz